Derfor skal du og din virksomhed være medlem af Kreativitet & Kommunikation

Som medlem af Kreativitet & Kommunikation giver du din virksomhed professionel status og adgang til en række eksklusive ydelser og fordele. Det gør ikke kun din virksomhed stærkere og bedre – du træder også ind i et fagligt stærkt og solidarisk netværk med andre professionelle. Sammen udgør vi én samlet stemme på et komplekst marked.

Juridisk rådgivning, øget politisk indflydelse, certificeringer og standarder, analyse og statistik, branchenetværk og vidensdeling. Vil du også have adgang til alt det samt en lang række andre ydelser?

Kontakt vores analysechef Carsten Lundsfryd på mail cl@kreakom.dk eller telefon +45 2530 3366, hvis du vil høre mere om, hvilke fordele din virksomhed får ved et medlemskab. Husk, at når I er medlem hos os, er I også automatisk medlem af Dansk Erhverv. Her får I adgang til al rådgivning inden for ansættelses- og arbejdsret, HR og arbejdsmiljø samt adgang til den økonomisk attraktive DA-barselsfond og fordelagtige pensionsordning.

Herunder kan du prøve KreaBot og beregne, hvad et medlemskab koster for dig og din virksomhed.

Testimonials

Hvad siger vores medlemmer?

Vi er medlem af Kreativitet & Kommunikation, fordi vi får uvurderlig juridisk rådgivning – via vores medlemskab har vi et sted, vi kan henvende os i en travl hverdag. Men derudover giver medlemskabet også adgang til et fantastisk netværk, som jeg bruger aktivt.”

Lotte JakobsenPilar lead, Accenture Song

Ligesom for mange andre medlemmer er den juridiske rådgivning om kontrakter med kunder, leverandører og medarbejdere uundværlig. Men jeg vil særligt fremhæve medlemsnetværket – for os er det noget af det mest værdifulde, vi får via vores medlemskab af Kreativitet & Kommunikation. Når vi deltager i fx bureaulederseminarer og faglige arrangementer, ser vi alting fra et højere perspektiv. Vi bliver skarpere på udviklingen i markedet, og på hvem vi er, og hvor vi skal fokusere i de kommende år. Det er altid en fornøjelse, motiverende og værdifuldt for os at møde de andre virksomheder gennem Kreativitet & Kommunikation.”

Bo FalsigPartner & CEO Kompas Kommunikation

For os betaler den juridiske bistand hele kontingentet hjem. Vi ringer, når der er en juridisk problemstilling i forbindelse med fx en kampagne, og det er altid kvalificeret rådgivning og top-service, vi får. Derudover er det vigtigt for os at stå sammen om de fælles udfordringer, vi har som branche. Kreativitet & Kommunikation løfter den opgave ved bl.a. at påvirke den politiske dagsorden.”

Jan KøhlerDirector of Strategy, Creativity & Innovation Nordlid