Gejst Studio

Digitalt bureau
Hos Gejst/Studio navigerer vi i krydsfeltet mellem menneskelig indsigt og teknologi i jagten på at skabe digitale oplevelser og koncepter for vores kunder. Vores brugercentrerede tilgang sikrer, at vi i alt fra strategi til design har øje for at udforme digitale løsninger til rigtige mennesker.
Gejst/Studio er et strategisk digitalt bureau i hjertet af Aarhus. Vi hjælper virksomheder med at navigere strategisk i en foranderlig verden, ved at oversætte menneskelig indsigt til engagerende digitale løsninger.

Hos Gejst er vi begejstrede for det vi laver – så kort kan det siges. For en gruppe passionerede og dedikerede mennesker som os er dét at udforme kreative, digitale løsninger, der skaber en reel forskel for vores kunder og kunders kunder.

Vi har mange forskellige titler – designere, udviklere, strateger, projektledere, UX’ere og antropologer, men vi forenes af vores tro på, at digitale løsninger med brugeren i centrum er vejen frem til meningsfulde resultater. Og hvis vi ikke stiler højt efter at gøre en meningsfuld forskel, for de mennesker vi arbejder med, kan vi ligeså godt lade vær’, ik?