Nørgård Mikkelsen

Innovations- og kommunikationsbureau
BRAVE, BOLD & ORIGINAL
VI SKABER DYNAMISKE BRANDS

Vi er strategisk tænkende, kreativt drevne og digital natives. Tilsammen er vi et innovations- og kommunikationsbureau, der skaber dynamiske brands. Fra vores kontorer i København og Odense arbejder vi hver dag benhårdt på at opnå et helt enkelt mål:

“Vi vil skabe værdi for mennesker og vækst for brands.”

Vi ved, at vækst og værdi skaber vi først for alvor, når vi forstår den adfærd, der får mennesker til at handle. Så vi identificerer kulturelle sammenhænge, følger trends og finder de relevante indsigter, der kan føde de originale ideer, der er store nok til at gøre en forskel.Derfor er vores kultur baseret på forskellighed og vores måde at arbejde på er åben og hybrid. Vi tror på at forskelige perspektiver giver bedre idéer og mere effektive løsninger.

Stærke brands udvikler sig konstant
Vi tror på dynamiske brands, der hele tiden udvikler sig. Og på, at det er energien og evnen til forandring, der skaber vækst i samspillet mellem mennesker og brands. Energi, som bliver til indre dynamik, til nytænkning og til handlekraft.

I en hverdag, der aldrig står stille, vil vi overraske, involvere og få mennesker til at agere sammen med brands på måder, der gør en forskel.
Vi har udviklet en særlig værdi- og vækstmodel, som vi kalder for Value Innovation Process. Og vores brandteams har specialiseret sig i at skabe den sammenhængende kunderejse på tværs af alle kanaler, som er helt essentiel, når et brand skal gøres til et dynamisk brand.

Kontakt