Ogilvy

Advertising Agency
We make brands matter

We sell – or else …

Vores grundlægger David Ogilvy startede sin karriere som dørsælger. Han kunne sælge og gøre salget til en god oplevelse. I dag tvivler ingen af os på, at et succesfuldt salg er betinget af strategisk tænkning, skarpe indsigter, kreativ innovation og stærk eksekvering. Men 80 års erfaring har også lært os alle, at succesfuldt salg kræver den gode oplevelse. Og det er lige præcis den tilgang, vi har til vores arbejde hver eneste dag.

Ogilvy er en full-service partner, der kender styrken i integreret kommunikation. Men da vi samtidig har en fast tro på, at alle ikke kan være lige gode til det hele, dyrker vi spidskompetencerne og har specialiseret os inden for tre af de vigtigste marketingdiscipliner, der fokuserer på kundens rejse, før, under og efter køb: Massekommunikation, Brand Activation & Shopper Marketing samt Dialog & CRM.

Med dedikerede specialister inden for hvert sit felt er vi i stand til at servicere vores kunder på et højt niveau uanset hvilke kanaler, der skal anvendes. Og når vi kombinerer kompetencerne, kan vi skabe løsninger og kampagner, der ikke alene udnytter de enkelte discipliners styrke til fulde, men også får dem til at spille sammen, så helheden bliver større end summen af delene.

Det sætter os i stand til at skabe mærk- og målbare resultater for vores kunder på tværs af målgrupper og kanaler. For i sidste ende handler det om at skabe salg og effekt.

Og som David sagde, we sell – or else …

Kontakt

Toldbodgade 55 B 1253 København K