Kompas

PR- og kommunikationsbureau
Kompas Kommunikation er et 360° kommunikationsbureau med kunder inden for både Healthcare, FMCG og SMCG, Energy, Travel og Finance.

Kompas Kommunikation er et strategisk og eksekverende PR- og kommunikationsbureau med fokus på især forbrugere, patienter, fagpersonale og borgere. Vi blev grundlagt i 2004 som et PR-bureau, og PR-tilgangen er fortsat en vigtig værdi i vores kommunikationsarbejde, der betyder, at kundens relationer og den gode historie er udgangspunktet for alt, vi laver. Vi tror nemlig på, at relationer kan ændre adfærd, skabe tillid og rykke holdninger. Når det så er sagt, favner vores ydelser bredt inden for særligt sociale medier, influencers, online og digital kommunikation, kreative koncepter og kampagner, filmproduktion, pressearbejde, medical writing, krisekommunikation, data og analyse.

Betroede rådgivere og eksperter i at gøre kompleks kommunikation nemt tilgængelig
Som betroede rådgivere sætter vi en ære i at kunne give strategisk, kompetent og værdiskabende rådgivning inden for kommunikation. Vi er specialister i kommunikation – og eksperter i at gøre kompleks kommunikation nemt tilgængelig.

Skræddersyede, kreative koncepter skaber målbare resultater
Vi tror på, at kreativitet skal gennemsyre alt, vi gør. Derfor gør vi en dyd ud af at skræddersy koncepter og kreative løsninger, der imødekommer vores kunders udfordringer. Vi leverer målbare resultater, uanset om vi varetager rollen som lead-bureau og udvikler kampagner fra A-Z, eller om vi fungerer som supplerende bureau i synergi med øvrig markedsføring på enkelte produktionsopgaver.

Ræk ud til hele verden
Vi har domicil i Toldbodgade 55 i hjertet af København og arbejder primært i Danmark og de nordiske lande. Men vi er også det eneste danske bureau i et af verdens største PR-netværk, Weber Shandwick, hvilket betyder, at vi kan rulle kampagner ud i hele verden.

Kontakt