Kreativitet & Kommunikation - brancheorganisationen for kommunikations-og indflydelsesindustrien

Vi kæmper for at skabe verdens bedste vilkår for virksomheder, der arbejder kreativt og effektivt med at rykke holdninger, adfærd og markedsandele.

Kreativitet & Kommunikation blev etableret i 1952 – og siden har vi varetaget medlemmernes og branchens interesser gennem politisk indflydelse, specialiseret rådgivning, relevante analyser og vidensdeling.

Vi er et synligt samlingspunkt, der er funderet i den særlige, danske kreative tradition.
Vi repræsenterer dem med de stærkeste, kløgtigste, mest originale og opsigtsvækkende
løsninger i Danmark, når det gælder om at forbinde budskaber, holdninger og produkter
med forbrugere og borgere.

Vi lyser på den værdi, som vores medlemsvirksomheder skaber for deres samarbejdspartnere og for resten af Danmark – en værdi, der er båret af stærk faglighed, analyse, indsigt og meningsfuld eksekvering. Vi belyser den målbare effekt, som medlemsvirksomhederne hver dag skaber ved at udfordre gængse rammer.

Vi er én samlet stemme i et marked med konstante og komplekse forandringer.

Indflydelse og politiske mærkesager

Som brancheorganisation har Kreativitet & Kommunikation ofte afgørende indflydelse på udformningen af lovgivning og vejledninger inden for forbruger-, markedsføring-, medier og kommunikationsområderne. Vi gør en dyd ud af at sætte dagsordenen og udvikle nye ideer, så politikerne og myndigheder også får noget ud af samarbejdet med os.

Som brancheorganisation påvirker vi også den politiske regulering på europæisk plan igennem vores medlemskab af EACA. Her er vi er i tæt dialog med samarbejdspartnere for at finde de bedste politiske løsninger for vores medlemmer.

Høj professionel standard

Kreativitet & Kommunikations medlemmer er kendetegnet ved en høj professionel standard, der reguleres gennem vedtægter, medlemsaftaler og etiske retningslinjer.

At være medlem af Kreativitet & Kommunikation er et signal til kunder, samarbejdspartnere og omverden om det høje niveau af professionalisme og etik, som vores medlemsvirksomheder besidder, og medlemskabets reguleringer skal sikre medlemmernes arbejde troværdighed og etisk tyngde.

Hjælp til det komplicerede

Vi hjælper jer med at finde rundt i lovgivningen, så I kan gøre det, I er de bedste til i Danmark: At hjælpe jeres kunder et bedre sted hen.

Kreativitet & Kommunikation yder professionel og branchekyndig rådgivning inden for det reklamejuridiske område, der blandt andet omfatter markedsføringsloven, forbrugerombudsmandens retningslinjer og vejledninger, dørsalgsloven, ophavsretloven, varemærkeloven, selvreguleringskodeks og samarbejdsaftaler med virksomhedens kunder.

Kontante fordele

I samarbejde med Dansk Erhverv har vi indgået leverandøraftaler med en lang række virksomheder. Ydermere har medlemmer adgang til en yderst gunstig pensionsordning, sundhedsforsikring og barselsfond samt en rådgiveransvarsforsikring til konkurrencedygtige priser.

Ved indmeldelse i Kreativitet & Kommunikation og Dansk Erhverv bliver virksomheden også automatisk omfattet af den økonomisk fordelagtige DA-barsel (Dansk Arbejdsgiverforenings barselsfond).

Malene Birkebæk

Kontakt

Malene Birkebæk

CEO
Maria Vegger Bjerrehuus

Kontakt

Maria Vegger Bjerrehuus

Juridisk seniorrådgiver
Cecilie Kunz Paulsen

Kontakt

Cecilie Kunz Paulsen

Juridisk seniorrådgiver
Carsten Lundsfryd

Kontakt

Carsten Lundsfryd

Medlems- og forretningschef
Sofie Antorini

Kontakt

Sofie Antorini

Kommunikations- og partnerskabsansvarlig
Kim Boisen, forperson

Kontakt

Kim Boisen, forperson

CEO, Robert/Boisen & Like-minded
Christina Tønnesen, næstforperson

Kontakt

Christina Tønnesen, næstforperson

Managing Partner, Mensch
Ulrik Petersen, næstforperson

Kontakt

Ulrik Petersen, næstforperson

CEO, dentsu denmark
Bodil Ibsen

Kontakt

Bodil Ibsen

COO & Partner, Nørgård Mikkelsen
Rolf Bach Christensen

Kontakt

Rolf Bach Christensen

CEO, Uncle Grey, Grey Denmark & Grey Nordic
John Herup

Kontakt

John Herup

CEO, Orchestra
Stine Monrad Wæsel

Kontakt

Stine Monrad Wæsel

CEO, Grace Public Affairs
Mads Duzenius Christensen

Mads Duzenius Christensen

CEO, Envision
Marianne Hjaltelin

Kontakt

Marianne Hjaltelin

CEO & Partner, Lead Agency
Martin Vibe

Kontakt

Martin Vibe

Executive Commercial Director, The Unicorn
Pernille Bengtson

Kontakt

Pernille Bengtson

COO, Accenture Song

Vedtægter og etik

De etiske retningslinjer har til formål at sikre en professionel standard i vores branche. Det betyder, at når man samarbejder med virksomheder, der er medlemmer af Kreativitet & Kommunikation, så er etik en fuldstændig integreret del af forretningsgrundlaget. Med de etiske retningslinjer tager vi som brancheorganisation et medansvar for den samfundsmæssige udvikling, og det er noget, vi værner om.