Derfor bør I melde jer ind i Kreativitet & Kommunikation

Juridisk rådgivning

Ring til os, hvis I er i tvivl

Som medlem af Kreativitet & Kommunikation får du adgang til specialiseret juridisk rådgivning om alt fra markedsføringsloven, rettigheder og forbrugerombudsmandens retningslinjer over samarbejdsaftaler med kunder og til influencerkontrakter og medvirkendeaftaler. Vi kan også hjælpe jer med jeres udbudsmateriale og mange andre juridiske udfordringer. Alle ansatte kan frit trække på denne ydelse.

Maria Vegger Bjerrehuus, juridisk seniorrådgiver

Kontakt: mvb@kreakom.dk +45 41 31 60 09

Cecilie Kunz Paulsen, juridisk rådgiver

Kontakt: ckp@kreakom.dk +45 41 31 60 08

Partnerskab med Dansk Erhverv

Er I medlem af Kreativitet & Kommunikation, er I også medlem af Dansk Erhverv

Som medlem af Kreativitet & Kommunikation bliver din virksomhed også automatisk full-service medlem af Dansk Erhverv og får direkte adgang til Dansk Erhvervs rådgivnings- og vidensservice, samt et omfattende netværk af erhvervsfolk – herunder adgang til DA-barsel, ansættelsesretlig rådgivning, sundhedsforsikring, rådgiveransvarsforsikring mv. på attraktive vilkår.

Har du ansættelsesretslige spørgsmål? Så er det Dansk Erhverv, du skal have fat i. De rådgiver om ansættelseskontrakter, forhold ved ansættelse/afskedigelse, freelanceansættelser, advarsler, klausuler, diskrimination, sygemeldinger m.m. Du kan desuden hente materiale om seniorpolitikker via Dansk Erhverv.

Kontante fordele

Som medlem i Kreativitet & Kommunikation opnår I en række transaktionelle fordele

Der er mange kontante fordele for jeres virksomhed og medarbejdere ved et medlemskab af Kreativitet & Kommunikation. Du og dine medarbejdere får bl.a. adgang til Danmarks største fordelsunivers, VismaLogBuy, med mere end 2800+ rabataftaler. Du kan også få rabat på medieovervågning, whistleblowerordning, GDPR-redskab skræddersyet til bureauer, Effie-indsendelser og meget mere.

Politisk interessevaretagelse

Gør jeres virksomheds interesser gældende

Gør bureauets interesser gældende. Du bliver en del af et fællesskab, hvor vi kæmper vi for branchens betingelser på politisk plan – det være sig på Christiansborgs gange, til forhandlinger med Forbrugerombudsmanden, i Bruxelles, og så selvfølgelig i den offentlige debat. Vi er aktive i aktuelle høringer, og vi samler branchens til seminarer om kommende lovgivning, som får relevans for dine arbejdsgange. Vi er dine øjne, ører og hænder, når branchens vilkår bliver udfordret i politiske forhandlinger og lovforslag.

Viden og analyser

Viden er forudsætningen for at kunne handle

Kreativitet & Kommunikation gennemfører løbende forskellige analyser, statistikker og branchetal både med og uden samarbejdspartnere. Det gør vi til gavn for vores medlemsvirksomheder, for løbende at følge udviklingen i branchen og ikke mindst for at synliggøre branchens værdiskabelse i det danske erhvervsliv og samfund.

Udvalg og netværk

Som medlem i Kreativitet & Kommunikation får I eksklusiv adgang til en række relevante sparringsnetværk og udvalg

I vores mange udvalg og netværk kan I sparre med fagfæller, møde unge talenter fra branchen, blive klogere på den nyeste viden og udvikle jeres bæredygtighedsstrategier. Vi arrangerer årligt et bureaulederseminar, hvor branchens ledere på tværs mødes og bliver skarpere på forretning, vækst, og hvordan branchen sammen kan takle presserende markeds-og samfundsudfordringer.

Udbud og pitch

Hvordan får man etableret et givende og frugtbart samarbejde for to parter?

Udbud og pitch er et særligt fokusområde, der har stor betydning for vores medlemsvirksomheder. Vi har sammen med bl.a. Dansk Erhverv lavet en udbudsskabelon til indkøb af kommunikationsydelser. Herunder finder du også guidelines til indkøb af kommunikationsydelser.