Mercantila

Reklame- og mediebureau
Medie og reklame

Mercantila er et reklame- og mediebureau, der har eksisteret siden 1986.

Vi lægger vægt på at tage os så godt af vores kunder. Det har betydet, at mange af vores kunder har arbejdet sammen med os gennem flere årtier. Vi sætter os grundigt ind i kundens behov og leverer kreative og realistiske markedsføringsplaner til en fornuftig pris.

Vi leverer kreative løsninger, værdifuld medieplanlægning og generel marketing-hjælp. Vi er et team af erfarne, kreative og alsidige medarbejdere, som via vores forskellige kompetencer inspirerer hinanden. Opgaverne lykkes og realiseres til tiden.

Vores brede netværk af gode samarbejdspartnere, fx. trykkerier, medier, fotografer og tekstforfattere gør, at vi er i stand til at løse næsten alle typer marketingopgaver.

Vi løser opgaver inden for mange forskellige områder. Vi kan fremhæve uddannelse, faglige organisationer, vin & spiritus, medicinalbranchen, industri og transport som særlige fokusområder. Vi laver også opgaver for butikskæder, gaming-virksomheder, dating-sites, kulturinstitutioner og meget andet.

Og vi er bestemt ikke bange for at sætte os ind i nye områder. Har du brug for hjælp, så vil vi meget gerne mødes med dig.