Her finder du den nyeste viden indenfor branchen

Viden og fakta er en essentiel del af det at drive forretning. Derfor gennemfører Kreativitet & Kommunikation løbende forskellige analyser, statistikker og branchetal både med og uden samarbejdspartner. Det gør vi til gavn for vores medlemsvirksomheder, for løbende at følge udviklingen i branchen og ikke mindst for at synliggøre branchens værdiskabelse i det danske erhvervsliv.

Mediaindex

Mediabureauernes samlede medieinvesteringer voksede med fem procent i tredje kvartal 2018. De samlede medieinvesteringer til og med tredje kvartal 2018 lander dermed på 3,8 mia. kr.

Pressemeddelse Mobile Life 2018

Et mobilt døgn for en dansker består anno 2018 af 33 minutters sociale medier, 32 minutters radio/musik, og 26 minutters tv/video og 17 minutters nyheder. I alt ca. 1 time og 45 minutter medieforbrug alene via smartphone.
Analyser og statistik

Kreativitet & Kommunikation udarbejder løbende statistikker, der synliggør branchen og understøtter medlemsvirksomhederne med vigtige nøgletal. Det er bl.a. den årlige lønstatistik, branchestatistik om den økonomiske udvikling i branchen og Top Annoncører baseret på TNS Gallup Ad Facts.

Derudover er vi samarbejdspartner på flere analyser og statistikker indenfor både reklame og markedsføring samt indenfor branche-aktuelle emner, som fx Reklameforbrugsundersøgelsen, Day in Life og Mobile Life, der er den årlige analyse af danskernes mobiladfærd og udbredelsen af forskellige mobile enheder.

Mediaindex

Kreativitet & Kommunikations Mediaindex er en opgørelse over omsætningen hos medier i Danmark og er baseret på indberetninger fra mediabureauerne, som varetager hovedparten af al indrykning i Danmark.

Vil du have mere?

På vegne af vores medlemmer forhandler Kreativitet & Kommunikation adgang til mediemålinger og analyseværktøjer til yderst attraktive priser og abonnementsvilkår. Det betyder, at du som medlem har mulighed for at få yderligere indsigt i tal, analyser og statistikker, der kan underbygge effekten af dit arbejde og skabe tyngde i dine rådgivningsydelser.

Få ny viden til fordelagtige priser hos bl.a.:

Hvis du er sulten efter mere viden, så kontakt mig på tlf.
+45 3169 3287 eller jh@kreakom.dk
Jonas Henningsen Analysechef