Her finder du den nyeste viden indenfor branchen. Viden, fakta og relevante værktøjer er en essentiel del af det at drive forretning

Som medlem i Kreativitet & Kommunikation får du adgang til en række unikke indsigter i mediemarkedet, ligesom du, via Dansk Erhverv, kan få indsigt i analyser og branchetal. Som indflydelsesindustriens interesseorganisation indsamler vi data om mediespendingen, fordelt på mediekategorier, samt prisudviklingen på mediemarkedet. Via vores forskellige tools kan du blive klogere på, hvordan forbrugernes præferencer udvikler sig, ligesom vi hjælper dig med at få greb om mediemarkedets dynamikker.
Analyser og statistik

Kreativitet & Kommunikation giver dig, via Dansk Erhverv, adgang til statistikker, der blotlægger branchens udvikling, og som understøtter bureauerne med vigtige nøgletal. Der er bl.a. den årlige lønstatistik, branchestatistik om den økonomiske udvikling i branchen og 'Top Annoncører', baseret på TNS Gallup Ad Facts.

Derudover er vi samarbejdspartner på flere analyser og statistikker indenfor både reklame og markedsføring, samt indenfor brancheaktuelle emner, som f.eks. Reklameforbrugsundersøgelsen, Day in Life og Mobile Life, der er den årlige analyse af danskernes mobiladfærd og udbredelsen af forskellige mobile enheder.

Mediaindex

Kreativitet & Kommunikations Mediaindex er en opgørelse over omsætningen hos medier i Danmark og er baseret på indberetninger fra mediabureauerne, som varetager hovedparten af al indrykning i Danmark.

Sikkerhedsordningen

Sikkerhedsfonden er en selvejende institution, der har til formål at yde medlemmerne af Danske Medier sikkerhed for den kredit, som medierne yder til medlemmerne af Sikkerhedsordningen.

Garantiordningen

Garantifonden er en selvejende institution, der har til formål at yde de tilknyttede medier sikkerhed for den kredit, som medierne yder til medlemmerne af Garantiordningen under forudsætning af, at medierne yder sikkerhedsgodtgørelse til ordregiverne

Vil du have mere?

På vegne af vores medlemmer forhandler Kreativitet & Kommunikation adgang til mediemålinger og analyseværktøjer til yderst attraktive priser og abonnementsvilkår. Det betyder, at du som medlem har mulighed for at få yderligere indsigt i tal, analyser og statistikker, der kan underbygge effekten af dit arbejde og skabe tyngde i dine rådgivningsydelser.

Få ny viden til fordelagtige priser hos bl.a.:

Hvis du er sulten efter mere viden, så kontakt mig på tlf. +45 2530 3366 eller cl@kreakom.dk

Carsten LundsfrydAnalysechef