Her finder du den nyeste viden indenfor branchen. Viden og fakta er en essentiel del af det at drive forretning

Kreativitet & Kommunikation gennemfører løbende forskellige analyser, statistikker og branchetal både med og uden samarbejdspartnere. Det gør vi til gavn for vores medlemsvirksomheder, for løbende at følge udviklingen i branchen og ikke mindst for at synliggøre branchens værdiskabelse i det danske erhvervsliv.

Analyse af danskernes mobiladfærd

Et mobilt døgn for en dansker består anno 2018 af 33 minutters sociale medier, 32 minutters radio/musik, og 26 minutters tv/video og 17 minutters nyheder. I alt ca. 1 time og 45 minutter medieforbrug alene via smartphone.

Mediaindex

Mediabureauernes samlede medieinvesteringer voksede med 3 procent i 2018, og de samlede medieinvesteringer lå på 5,29 mia. kr.
Analyser og statistik

Kreativitet & Kommunikation udarbejder løbende statistikker, der synliggør branchen og understøtter medlemsvirksomhederne med vigtige nøgletal. Det er bl.a. den årlige lønstatistik, branchestatistik om den økonomiske udvikling i branchen og Top Annoncører baseret på TNS Gallup Ad Facts.

Derudover er vi samarbejdspartner på flere analyser og statistikker indenfor både reklame og markedsføring samt indenfor branche-aktuelle emner, som fx Reklameforbrugsundersøgelsen, Day in Life og Mobile Life, der er den årlige analyse af danskernes mobiladfærd og udbredelsen af forskellige mobile enheder.

Mediaindex

Kreativitet & Kommunikations Mediaindex er en opgørelse over omsætningen hos medier i Danmark og er baseret på indberetninger fra mediabureauerne, som varetager hovedparten af al indrykning i Danmark.

Vil du have mere?

På vegne af vores medlemmer forhandler Kreativitet & Kommunikation adgang til mediemålinger og analyseværktøjer til yderst attraktive priser og abonnementsvilkår. Det betyder, at du som medlem har mulighed for at få yderligere indsigt i tal, analyser og statistikker, der kan underbygge effekten af dit arbejde og skabe tyngde i dine rådgivningsydelser.

Få ny viden til fordelagtige priser hos bl.a.:

Hvis du er sulten efter mere viden, så kontakt mig på tlf.
+45 3169 3287 eller jh@kreakom.dk

Jonas Henningsen Analysechef