Her finder du den nyeste viden indenfor branchen. Viden og fakta er en essentiel del af det at drive forretning

Kreativitet & Kommunikation gennemfører løbende forskellige analyser, statistikker og branchetal både med og uden samarbejdspartnere. Det gør vi til gavn for vores medlemsvirksomheder, for løbende at følge udviklingen i branchen og ikke mindst for at synliggøre branchens værdiskabelse i det danske erhvervsliv.

Mediaindex

Kreativitet & Kommunikations Mediaindex er en opgørelse over omsætningen hos medier i Danmark og er baseret på indberetninger fra mediabureauerne, som varetager hovedparten af al indrykning i Danmark.

Reklameforbrugsundersøgelsen

Det samlede danske reklamemarked voksede med 300 mio. kroner i 2019. Men fremgangen fordeles ujævnt, da visse mediegrupper har både relativ og absolut vækst, mens andre fortsætter en negativ udvikling.

Som medlem i Kreativitet & Kommunikation får du adgang til en række unikke indsigter i mediemarkedet. Som brancheorganisation gennemfører vi løbende analyser og indsamler data om mediespendingen fordelt på mediekategorier, samt prisudviklingen på mediemarkedet. Du kan blive klogere på, hvordan forbrugernes præferencer udvikler sig, ligesom vi hjælper dig med at indsigt i mediemarkedets dynamikker.

Analyser og statistik

Kreativitet & Kommunikation udarbejder løbende statistikker, der synliggør branchen og understøtter medlemsvirksomhederne med vigtige nøgletal. Det er bl.a. den årlige lønstatistik, branchestatistik om den økonomiske udvikling i branchen og Top Annoncører baseret på TNS Gallup Ad Facts.

Derudover er vi samarbejdspartner på flere analyser og statistikker indenfor både reklame og markedsføring samt indenfor branche-aktuelle emner, som fx Reklameforbrugsundersøgelsen, Day in Life og Mobile Life, der er den årlige analyse af danskernes mobiladfærd og udbredelsen af forskellige mobile enheder.

Mediaindex

Kreativitet & Kommunikations Mediaindex er en opgørelse over omsætningen hos medier i Danmark og er baseret på indberetninger fra mediabureauerne, som varetager hovedparten af al indrykning i Danmark.

Sikkerhedsordningen

Sikkerhedsfonden er en selvejende institution, der har til formål at yde medlemmerne af Danske Medier (efterfølgende kaldet medier) sikkerhed for den kredit, som medierne yder til medlemmerne af Sikkerhedsordningen.

Garantiordningen

Garantifonden er en selvejende institution, der har til formål at yde de tilknyttede medier sikkerhed for den kredit, som medierne yder til medlemmerne af Garantiordningen under forudsætning af, at medierne yder sikkerhedsgodtgørelse til ordregiverne

Vil du have mere?

På vegne af vores medlemmer forhandler Kreativitet & Kommunikation adgang til mediemålinger og analyseværktøjer til yderst attraktive priser og abonnementsvilkår. Det betyder, at du som medlem har mulighed for at få yderligere indsigt i tal, analyser og statistikker, der kan underbygge effekten af dit arbejde og skabe tyngde i dine rådgivningsydelser.

Få ny viden til fordelagtige priser hos bl.a.:

Hvis du er sulten efter mere viden, så kontakt mig på tlf. +45 2530 3366 eller cl@kreakom.dk

Carsten LundsfrydAnalysechef