Søg tilskud til grøn omstilling

Søg tilskud til grøn omstilling Du kan søge en række puljer og få tilskud til grøn omstilling som SMV – det gælder både, hvis dit bureau er er nybegynder, eller hvis bureauet allerede arbejder med den grønne omstilling

Her får du overblik over fire puljer, som kan søges i løbet af foråret.

CO2 Puljen

Har du brug for hjælp til at få dokumenteret dit bureaus CO2 aftryk? Eller kender du det allerede og vil gerne have det verificeret af en rådgiver? CO2 Puljen er målrettet danske små og mellemstore virksomheder og giver mulighed for at søge om tilskud til udgifter relateret til dokumentation af CO2 udledning, kompetenceudvikling herom eller certificering gennem miljømærkning. Der er to ansøgningsrunder årligt. CO2Puljen er en tilskudsordning med en tilskudsramme på 50.000-150.000 kr. for et projektbudget.

CO2 puljen er åbent for ansøgninger mellem 27. februar 2023 – 26. marts 2023. Der kommer en ansøgningsrunde igen i efteråret 2023.

SMV:Grønne Kompetencer

Har dit bureau brug for nye kompetencer, færdigheder og viden på vejen mod grøn omstilling? Gennem målrettede kompetenceløft klæder SMV:Grønne Kompetencer medarbejdere og ledelse på til at løfte de strategiske beslutninger, konkrete nye opgaver og EU-krav, der følger med den grønne omstilling.

Næste ansøgningsrunde åbner 10. maj 2023.

SMV:Grøn

Har dit bureau brug for en tilskudsvoucher til privat rådgivning eller investeringer på vejen mod jeres grønne omstilling? SMV:Grøn tilbyder virksomheder støtte til rådgivning, investering og kompetenceudvikling. Du kan både søge tilskud, som er målrettet mindre virksomheder eller virksomheder, som er meget nye i forhold til den grønne omstilling samt tilskud, som er målrettet større virksomheder, som er mere modne i forbindelse med den grønne omstilling.

Næste ansøgningsrunde åbner slut april 2023.

SMV:Vækstpilot

SMV:Vækstpilot er for dig, som står med en eller flere udviklingsopgaver og har brug for nye kompetencer i virksomheden. Igennem puljen kan du få 50 % tilskud til lønomkostninger i op til seks måneder til ansættelse af en vækstpilot. Max. 15.000 kr. pr. måned – 90.000 kr. for hele perioden.

Puljen åbnede den 13. marts 2023 og er fortsat åben.

Som medlem af Kreativitet & Kommunikation kan du deltage i et gratis kickstartforløb om bæredygtighedsrapportering, som starter 14. april 2023. Læs mere her.