Bureaulederseminar 2024

Arrangement

Kreakoms årlige bureaulederseminar sætter i 2024 fokus på tre centrale temaer for bureaulederen: tiltrækning, fastholdelse og ledelse af Gen Z, bureaulederens AI-værktøjskasse samt prissætning og forretningsmodeller. 

Til bureaulederseminaret vil du blandt andet høre den internationale profil, Caroline Johnson, fra The Business Model Company. Caroline Johnson har dedikeret sin karriere til at støtte bureauer i deres transformation væk fra traditionelle forretningsmodeller. Hun har 20+ års erfaring inden for strategisk rådgivning og implementering af nye forretningsmodeller og er kendt for sin hands-on tilgang samt sin evne til at inspirere bureauer til at omfavne de nødvendige ændringer. Hun er en passioneret fortaler for at drive kulturelle ændringer, der understøtter nye indtjeningsmodeller. Til Carolines oplæg vil du blandt andet høre om:

  • Hvordan transformation af forretningsmodeller kræver en fundamental ændring af bureauernes kultur.
  • Konkrete steps til, hvordan bureauer kan begynde at transformere deres forretningsmodeller.
  • De udfordringer, der typisk opstår under transformationsprocessen, og hvordan man bedst kan overkomme dem.
  • Hands-on værktøjer og metoder til at indlejre nye forretnings- og kulturframeworks i den daglige bureaudrift.
Se det fulde program her.

Vedr. tilmelding: Ved aflysning senere end en 21 dage før seminar betales 50 % af det samlede beløb. Ved aflysning senere end 14 dage før seminar betales det fulde beløb.

Når du tilmelder dig til et arrangement, skal du vide, at dit navn, din e-mailadresse, din stillingsbetegnelse og den virksomhed du arbejder hos, vil blive videregivet som deltagerlister eller i form af kalenderinvitation, hvor du dermed er synlig for andre deltagere og oplægsholdere.

Derudover kan der ved fysiske arrangementer blive taget situationsbilleder til brug for KreaKoms egne medier f.eks. nyhedsbreve og sociale medier f.eks. vores LinkedIn profil.


Program

11.15 Ankomst til KLUB, Linnésgade 25.

11.30 Velkomst ved Brian Mikkelsen, CEO, Dansk Erhverv & Majken Kalhave, Executive Director, Creative Denmark

12.00 Frokost

12.30 SESSION 1: Hvordan får vi ansat og fastholdt de rigtige folk i branchen?
Skal vi blive ved med at tale om generationsledelse og ”den svære Gen Z” – eller handler det i bund og grund ”bare” om god ledelse? Hvordan tilpasser du nye ledelsesstrategier til bureaudrift, der ikke 1-1 kan sammenlignes med andre mere traditionelle produktionsvirksomheder.

14.30 SESSION 2: Kunstig intelligens – bureaulederens værktøjskasse
I denne del af seminaret får du inspiration til din AI-organisation. For AI-bølgen drives i høj grad bottom-up af nysgerrige medarbejdere, som tager ny teknologi til sig. Men hvordan arbejder du strategisk med at inkorporere en AI-strategi på dit bureau med mennesket i centrum? Og hvad er forskellen på lederens AI-værktøjskasse versus medarbejdernes AI- værktøjskasse?

16.30 SESSION 3: Prissætning og indtjeningsmodeller
Vi følger op på succesen fra sidste års bureaulederseminar, hvor den internationale profil, Tim Williams, gav en inspirerende opsang om, hvordan man i bureauverdenen bør erstatte den omkostningsdrevne tilgang med en faktisk indtjeningsmodel. I år vil du møde keynote speaker Caroline Johnson fra The Business Model Company, der under overskriften: ”Cultural transformation – from service to value” vil gøre dig klogere på, hvordan du step by step skaber den kulturforandring på bureauet, som er nødvendig for at lykkes med at transformere sin indtjeningsmodel, når du går fra at sælge timer til at sælge værdi.

18.30 Middag på restaurant Maven i København K

Se det fulde program her.

 


Lignende arrangementer

AI’s betydning for den fremtidige konkurrencesituation på det danske bureaumarked

Event

Medlemmer0 kr
Ikke-medlemmer990 kr
KreaKom

Future of Green Advertising

Event

Kun for medlemmer0 Kr
Online

Prismarkedsføring ved salg til forbrugere

Event

Medlemmer0 kr
Ikke-medlemmer990 kr
Online