VÆRDBAR - strategisk håndtering af barsel

Kreativitet & Kommunikation samarbejder med VÆRDBAR om strategisk håndtering af barsel. Reglerne om øremærket barsel betyder, at barselshåndtering er et nyt konkurrenceparameter. Det ønsker Kreativitet & Kommunikation at klæde sine medlemmer på til. Derfor har Kreativitet & Kommunikation lavet en aftale med VÆRDBAR, der giver vores medlemmer fordelagtige priser på VÆRDBARs ydelser

VÆRDBAR tilbyder inspirerende foredrag om emnet samt konkrete ledelses- og medarbejderforløb og barselsprogrammer, der giver plug-n-play viden, redskaber og struktur for barselhåndtering.

Derudover bruger VÆRDBAR, som de første i Danmark, håndtering af barsel som springbræt for øget konkurrenceevne, ligestilling og udvikling af fremtidens arbejdsmarked.

Ved at samarbejde med VÆRDBAR er I godt på vej til at imødekomme mange udfordringer. Mangel på arbejdskraft. Få kvinder i ledelse. Øgede rapporterings- og lovkrav om ligestilling og diversitet. Arbejdstagere, der kræver meningsfulde og balancerede (arbejdsliv) og emner som bæredygtighed og ESG.

Kontante fordele – ydelser og priser
Medlemmer af Kreativitet & Kommunikation får 10 % på alle VÆRDBARs ydelser, der spænder fra oplæg og foredrag til ledelses- og medarbejderudvikling og konkrete værktøjer og redskaber til at komme i gang.

Læs mere om VÆRDBAR, og hvad der tilbydes her.