Ny analysechef hos Kreativitet & Kommunikation

Pressemeddelelse 7. januar 2021

Ny analysechef hos Kreativitet & Kommunikation

Brancheorganisationen for rådgivende kreative erhverv, Kreativitet & Kommunikation, har pr. 1.1.2021 ansat Carsten Lundsfryd i stillingen som analysechef.

Carsten Lundsfryd har en baggrund fra reklame- og mediebranchen med fokus på analyse, salg og forretningsudvikling og startede i sin tid sin karriere i TV2, hvor han var i otte år. Han har i en årrække været selvstændig strategisk rådgiver og bl.a. freelancekonsulent hos Dansk Tennis Forbund med fokus på at udvikle det kommercielle område.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med at skabe kontinuerlig værdi for vores medlemmer og være med til at understøtte det kreative erhverv på bedst mulige vis,” siger Carsten Lundsfryd.

Brancheforeningens direktør, Tine Aurvig-Huggenberger, fremhæver Carsten Lundsfryds stærke, analytiske kompetencer og erfaring, der understøtter Kreativitet & Kommunikations virke.

”Vi har en klar mission i Kreativitet & Kommunikation: Vi kæmper for at skabe verdens bedste rammebetingelser for virksomheder, der arbejder med kreativitet, kommunikation og innovation i Danmark. Carsten har en særdeles stærk profil i forhold til at kunne skabe viden og indsigt til gavn for branchen og i særdeleshed vores medlemsvirksomheder. Det glæder mig, at det er Carsten, der nu skal stå i spidsen for vores analyse-område i foreningen,” siger Kreativitet & Kommunikations direktør, Tine Aurvig-Huggenberger.

FAKTA
Kreativitet & Kommunikation organiserer 130 af Danmarks mest toneangivende virksomheder, der arbejder i krydsfeltet mellem kreativitet, kommunikation og innovation. Brancheorganisationens medlemsvirksomheder favner bredt inden for reklame-, digital- og mediabureauer, produktionsselskaber, rådgivnings- og Public Affairs-virksomheder samt event, PR- og kommunikationsbureauer.

Kreativitet & Kommunikation har siden 1952 varetaget medlemmernes interesser gennem politisk indflydelse, specialiseret rådgivning, relevante analyser og vidensdeling.