Jens Peter Jensen genopstiller ikke som formand

Pressemeddelelse 9. marts 2021

Jens Peter Jensen genopstiller ikke som Kreativitet & Kommunikations formand

Jens Peter Jensen, adm. direktør Hjaltelin Stahl – Part of Accenture Interactive og nuværende formand for Kreativitet & Kommunikation, har valgt ikke at genopstille til genvalg ved brancheforeningens generalforsamling senere på måneden.

Når Kreativitet & Kommunikations afholder deres årlige generalforsamling torsdag den 25. marts 2021, skal brancheforeningen vælge ny formand, da nuværende formand Jens Peter Jensen ikke genopstiller. 

”Det er med meget stort vemod, at jeg vælger at forlade min bestyrelses-og formandspost her pr. 25. marts. Med Accentures køb af Hjaltelin Stahl for godt to år siden, er der sat en helt ny og meget ambitiøs nordisk strategi for vores udvikling og integration med Accenture Interactive. Vi vil vokse med tocifrede vækstrater på både omsætning og medarbejdere. Derudover skal Hjaltelin Stahl inden for de næste 6-12 måneder have synkroniseret processer og systemer til vores øvrige families ways-of-working. Så der er fart på,” siger han og fortsætter:

”På den baggrund vil det ikke være muligt også at opfylde de krav, jeg selv stiller til varetagelsen af formandsposten for Kreativitet & Kommunikation, i de kommende år. Det er min personlige konklusion og derfor et valg, jeg har været nødsaget til at træffe, selvom det vitterligt er med vemod, da jeg elsker vores forening og vores dream-team af en bestyrelse.”

Topkvalificeret formandskandidat
En enstemmig bestyrelse indstiller foreningens næstformand, Kim Boisen, CEO i Robert/Boisen & Like-minded.

”Når vi så samtidig har en topkvalificeret ny formandskandidat siddende i bestyrelsen, er timingen lige nu helt perfekt og skiftet udramatisk. En enig bestyrelse indstiller nuværende næstformand Kim Boisen fra RBLM til at blive ny formand, når den nye bestyrelse skal konstitueres efter årets generalforsamling. Det glæder mig voldsomt, at Kim er frisk på at tage en tørn på formandsposten. Jeg overlader heldigvis en meget stærk og velfungerende forening i de bedste hænder,” siger Jens Peter Jensen.

Jens Peter Jensen har siddet som formand de seneste fire år og har i alt været 11 år i Kreativitet & Kommunikations bestyrelse.