We Love People

Reklame- og kommunikationsbureau
Med analyse, medieindsigt og ansvarlig kommunikation skaber vi nye veje til at gøre målgrupper til medvirkende

Vi er et reklame- kommunikationsbureau med stor arbejdsglæde og intelligente kunder med åbent sind. Vi er 30 medarbejdere, der arbejder på kryds og tværs af alle mediagrupper og faglighed. Vi tænker kommunikation og kanaler samtidig, og vi ser verden udefra og ind, fordi verden er større end reklamer.

Vi har en professional og resultatorienteret tilgang til kommunikation og samarbejde med andre leverandører. Vi er vant til at være hovedansvarligt bureau på større kunder og kampagner og har dokumenteret erfaring med at styre komplekse processer og bureaukonsortier med høj kvalitet.

Ved hjælp af analyse, medieindsigt og usædvanlig kommunikation arbejder vi for at gøre bæredygtig vækst til en god forretning. Vi er en innovativ virksomhed, der investerer meget i viden og uddannelse for at sikre, at vi er på forkant med medieudvikling og forbrugertrends og kan levere kampagner med størst mulig gennemslagskraft.

Det gør vi bl.a. for TrygFonden, IKEA, Arla, Dansk Industri, Altia, Unilever Nordic, Business Danmark, Kræftens Bekæmpelse, DTU, Energistyrelsen, Roskilde Festival, Red Barnet, NAKUUSA, BlueTown, Kirkens Korshær, Økologisk Landsforening m.f.

Vi tror på, at vores kunder kan være med til at ændre verden, og at det kan lade sig gøre at mindske afstanden mellem “knowing” og “doing”. Vi vil altid levere resultater baseret på research, analyse, kreativitet, nysgerrighed og tillid.