HAP – Hybrid Agency Program

Hybrid Agency Program er for ambitiøse bureau-ansatte (også in-house), som ønsker at bidrage til at øge virksomhedens indtjening og sikre dens fulde kompetencer.

HAP 2021

Vi glæder vi os til at byde det nye hold 7 velkommen fredag den 5. november 2021.

Læs mere om uddannelsesforløbet, tilmelding og pris lige her. Medlemmer af Kreativitet & Kommunikation får 15.000 kr. i refusion per struderende.

Skal HAP komme til jer?

Hvis I vil høre mere om uddannelsen, kan I få besøg på af Henrik Jensen, direktør i Brandse & Co. og garvet fagmodulansvarlig på Bureauvirksomhed og Forretningsforståelse, og Pernille Borg, uddannelseskonsulent, KEA, der kan gøre jer helt skarpe på alt ligefra praktiske spørgsmål, til hvorfor HAP er en vigtig investering og hvilken værdi den kan give bureauet.

Skriv til os på info@kreakom.dk for mere info.

 

 

HAP henvender sig til ansatte på bureauer eller virksomheder med minimum to års relevant erfaring. Det kan være både specialister og generalister – art directors, strategiske planners, kreative konceptudviklere, digitale specialister, frontend- og backend-udviklere, PR-konsulenter, tekstforfattere, projektledere mm.

Uddannelsen skaber hybride bureaumedarbejdere, som kan medvirke til at forøge værdien i de opgaver, bureauet udvikler for kunderne. Grundlaget for uddannelsen er at erstatte siloer i virksomheden med tværgående processer, multidisciplinær viden og et nyt fælles sprog omkring opgaverne. Hybrid Agency Program er udviklet af Kreativitet & Kommunikation og KEA i tæt dialog med erfarne branchefolk for at sikre 100 procent afsæt i de behov og udfordringer, som helt forskellige danske bureauer selv ser i dag.

Derfor HAP

Vi tror på, at medarbejdere kan skabe langt mere værdi for både virksomhed og kunderne, når de forstår hinandens discipliner. Derfor er HAP skabt på en grundtanke om at erstatte siloerne med tværgående processer og at skabe et nyt fælles sprog omkring opgaverne. Som branche har vi brug for personer, der kan tænke, arbejde og ikke mindst samarbejde på tværs af deres fagområder. Og det er netop sådanne hybride tænkere, uddannelsen skaber.

Har du spørgsmål til HAP? Eller vil du høre, hvad tidligere studerende eller CEO’s har fået ud af uddannelsen? Så skriv til os på info@kreakom.dk.