HAP – Hybrid Agency Program

Hybrid Agency Program er for ambitiøse bureau-ansatte (også in-house), som ønsker at bidrage til at øge virksomhedens indtjening og sikre dens fulde kompetencer.


Uddannelsen henvender sig til ansatte på bureauer eller virksomheder med minimum to års relevant erfaring. Det kan være både specialister og generalister – art directors, strategiske planners, kreative konceptudviklere, digitale specialister, frontend- og backend-udviklere, PR-konsulenter, tekstforfattere, projektledere mm.

HAP skaber hybride bureaumedarbejdere, som kan medvirke til at forøge værdien i de opgaver, bureauet udvikler for kunderne. Grundlaget for uddannelsen er at erstatte siloer i virksomheden med tværgående processer, multidisciplinær viden og et nyt fælles sprog omkring opgaverne. Hybrid Agency Program er udviklet af Kreativitet & Kommunikation og KEA i tæt dialog med erfarne branchefolk for at sikre 100 procent afsæt i de behov og udfordringer, som helt forskellige danske bureauer selv ser i dag.

Derfor HAP

Vi tror på, at medarbejdere kan skabe langt mere værdi for både virksomhed og kunderne, når de forstår hinandens discipliner. Derfor er HAP skabt på en grundtanke om at erstatte siloerne med tværgående processer og at skabe et nyt fælles sprog omkring opgaverne. Som branche har vi brug for personer, der kan tænke, arbejde og ikke mindst samarbejde på tværs af deres fagområder. Og det er netop sådanne hybride tænkere, uddannelsen skaber.

Vidste du, at HAP er en del af diplomuddannelsen i Digital Konceptudvikling?

KEAs diplomuddannelse giver dig redskaberne til at favne alle facetter af den digitale konceptudvikling – lige fra de kreative og konceptuelle elementer til de mere strategiske og forretningsmæssige områder, der skaber værdi for virksomheden.

Uddannelsen er bygget op omkring en række fagmoduler, der kan sammensættes, så uddannelsen matcher lige netop dine behov og karriereønsker bedst muligt.
Fælles for alle fagmoduler er, at underviserne er specialister med praktisk erfaring fra erhvervslivet.

Et bestået Hybrid Agency Program giver 25 ECTS-point, og du er derfor kun 35 ECTS-point fra en fuld diplomuddannelse. Det eneste du mangler er:

 • 3 obligatoriske moduler à hver 5 ECTS-point, i alt 15 ECTS-point
 • 1 valgfrit fagmodul à 5 ECTS-point
 • 1 afgangsprojekt à 15 ECTS-point

Hver fagmodul består af blot 4 undervisningsgange + en eksamen, og vil give dig:

 • 360 graders indsigt i de nyeste digitale trends
 • Konkrete værktøjer til at optimere dit daglige arbejde
 • Eksamensbevis, der er din dokumentation for dine nye, opnåede kompetencer

At tage en diplomuddannelse kræver ekstra ressourcer. Derfor er diplomuddannelsen i Digital Konceptudvikling sammensat fleksibelt, så du kan tage et fagmodul ad gangen og bygge ovenpå i den rækkefølge og i det tempo, der passer dig. Du kan tage en hel diplomuddannelse på typisk 2-3 år ved siden af dit arbejde, og efter HAP er du allerede godt på vej.


Moduler

Obligatoriske fagmoduler:

 • Cross Media Concepts
 • Digital Projektledelse
 • Videnskabsteori

Valgfrie fagmoduler:

 • Digital marketing
 • Digital design
 • Customer insights
 • Content marketing
 • Strategi og forretningsudvikling
 • Optimering af salg og indtjening
 • CRM og loyalitetsprogrammer

Du kan finde de aktuelle fagmoduler sammen med vores andre arrangementer eller se KEAs samlede uddannelsesoversigt HER.

Du kan også læse mere i KEAs brochure:
Diplomuddannelse i Digital Konceptudvikling


Økonomi og pris

Prisen for hvert fagmodul er 9.650 kr., mens afgangsprojektet koster 15.900 kr. – begge priser er inklusiv moms og forplejning.
Foreningen giver ikke tilskud til de resterende fagmoduler ud over HAP, men der er gode muligheder for at få økonomisk tilskud til efteruddannelse via Omstillingsfonden, Kompetencefondene eller SVU-styrelsen.
Læs mere på kea.dk/tilskud

Har du spørgsmål til HAP? Eller vil du høre, hvad tidligere studerende eller CEO’s har fået ud af HAP?
Så kontakt mig på +45 5352 5099 eller isa@kreakom.dk

Isa Østergaard AurvigUdviklingskonsulent