HAP – Hybrid Agency Program

Hybrid Agency Program er for ambitiøse bureau-ansatte (også in-house), som ønsker at bidrage til at øge virksomhedens indtjening og sikre dens fulde kompetencer.

HAP 2021

Vi glæder vi os til at byde det nye hold 7 velkommen fredag den 12. november 2021.

Læs mere om uddannelsesforløbet, tilmelding og pris lige her. Medlemmer af Kreativitet & Kommunikation får 15.000 kr. i refusion per studerende.

Skal HAP komme til jer?

Hvis I vil høre mere om uddannelsen, kan I få besøg på af Henrik Jensen, direktør i Brandse & Co. og garvet fagmodulansvarlig på Bureauvirksomhed og Forretningsforståelse, og Pernille Borg, uddannelseskonsulent, KEA, der kan gøre jer helt skarpe på alt ligefra praktiske spørgsmål, til hvorfor HAP er en vigtig investering og hvilken værdi den kan give bureauet.

Skriv til os på info@kreakom.dk for mere info.

 

 

HAP henvender sig til ansatte på bureauer eller virksomheder med minimum to års relevant erfaring. Det kan være både specialister og generalister – art directors, strategiske planners, kreative konceptudviklere, digitale specialister, frontend- og backend-udviklere, PR-konsulenter, tekstforfattere, projektledere mm.

Uddannelsen udvikler medarbejderen gennem et bredt indblik i bureauet som virksomhed og som forretning. En dimitteret HAP-studerende har vist at forøge værdien i de opgaver, bureauet udvikler for kunder og bidrager mere aktivt til den generelle værdiskabelse og rentabilitet i virksomheden.

Grundlaget for uddannelsen er at give bureaumedarbejderen en tværgående multidisciplinær viden som omfatter alt lige fra forretningsforståelse, strategi, medieplatforme og data til brugen af kreative processer som et overordnet forretningsstrategisk værktøj.

Hybrid Agency Program er udviklet af Kreativitet & Kommunikation og KEA i tæt dialog med erfarne branchefolk. For at sikre 100 procent afsæt i de aktuelle behov og udfordringer, som forskellige bureauer selv ser i dag, justerer vi løbende indholdet af uddannelsen.

Derfor HAP

Vi tror på, at medarbejdere kan skabe langt mere værdi for både virksomhed og kunderne, når de forstår hinandens discipliner. Derfor er HAP skabt på en grundtanke om at erstatte siloerne med tværgående processer og at skabe et nyt fælles sprog omkring opgaverne. Som branche har vi brug for personer, der kan tænke, arbejde og ikke mindst samarbejde på tværs af deres fagområder. Og det er netop sådanne hybride tænkere, uddannelsen skaber.

Har du spørgsmål til HAP? Eller vil du høre, hvad tidligere studerende eller CEO’s har fået ud af uddannelsen? Så skriv til os på info@kreakom.dk.