HAP – Hybrid Agency Program

Hybrid Agency Program er for ambitiøse bureau-ansatte (også in-house), som ønsker at bidrage til at øge virksomhedens indtjening og sikre dens fulde kompetencer.

HAP 2020 i ny form

Hvis COVID-19 har vist os noget, så er det, at udviklingen af bureauernes eksisterende kræfter og kompetencer, er vigtigere end nogensinde før. Derfor glæder vi os til at byde det nye hold 6 velkommen – dog i en ændret model for at imødekomme branchens udfordringer i forbindelse med Corona-krisen.

Opstarten rykkes til fredag d. 6. november 2020, men forløbet når stadig i mål til den afsluttende dimission under Cannes Lion i juni 2021.
Det betyder, at modulet Teknologi pauses som selvstændigt modul og i stedet implementeres i de fire andre optimerede fagmoduler, så hold 6 ikke går glip af væsentlige elementer på uddannelsen. Og som altid, vil der være en perlerække af gæsteundervisere fra både bureau og kundeside.

Ændringerne afspejler sig også i prisen, hvor den planlagte prisstigning fra 40-45.000 sløjfes, og prisen sænkes til 38.000 kr. (inkl. forplejning). Medlemmer af Kreativitet & Kommunikation får naturligvis stadig 15.000 kr. i refusion.

Samtidig behøver betalingen ikke at falde før januar 2021.

 

Skal HAP komme til jer?

Hvis I vil høre mere om uddannelsen, kan I få besøg på af Henrik Jensen, direktør i Brandse & Co. og garvet fagmodulansvarlig på Bureauvirksomhed og Forretningsforståelse, og Pernille Borg, uddannelseskonsulent, KEA, der kan gøre jer helt skarpe på alt ligefra praktiske spørgsmål, til hvorfor HAP er en vigtig investering og hvilken værdi den kan give bureauet.

Skriv til os på info@kreakom.dk for mere info.

 

 

HAP henvender sig til ansatte på bureauer eller virksomheder med minimum to års relevant erfaring. Det kan være både specialister og generalister – art directors, strategiske planners, kreative konceptudviklere, digitale specialister, frontend- og backend-udviklere, PR-konsulenter, tekstforfattere, projektledere mm.

Uddannelsen skaber hybride bureaumedarbejdere, som kan medvirke til at forøge værdien i de opgaver, bureauet udvikler for kunderne. Grundlaget for uddannelsen er at erstatte siloer i virksomheden med tværgående processer, multidisciplinær viden og et nyt fælles sprog omkring opgaverne. Hybrid Agency Program er udviklet af Kreativitet & Kommunikation og KEA i tæt dialog med erfarne branchefolk for at sikre 100 procent afsæt i de behov og udfordringer, som helt forskellige danske bureauer selv ser i dag.

Derfor HAP

Vi tror på, at medarbejdere kan skabe langt mere værdi for både virksomhed og kunderne, når de forstår hinandens discipliner. Derfor er HAP skabt på en grundtanke om at erstatte siloerne med tværgående processer og at skabe et nyt fælles sprog omkring opgaverne. Som branche har vi brug for personer, der kan tænke, arbejde og ikke mindst samarbejde på tværs af deres fagområder. Og det er netop sådanne hybride tænkere, uddannelsen skaber.

Har du spørgsmål til HAP? Eller vil du høre, hvad tidligere studerende eller CEO’s har fået ud af uddannelsen? Så skriv til os på info@kreakom.dk.