HAP – Hybrid Agency Program

Hybrid Agency Program er for ambitiøse bureau-ansatte (også in-house), som ønsker at bidrage til at øge bureauets indtjening og sikre bureauets fulde kompetencer.


Uddannelsen henvender sig til ansatte på bureauer eller virksomheder med minimum to års relevant erfaring. Det kan være både specialister og generalister – art directors, strategiske planners, kreative konceptudviklere, digitale specialister, frontend- og backend-udviklere, PR-konsulenter, tekstforfattere, projektledere mm.

HAP skaber hybride bureaumedarbejdere, som kan medvirke til at forøge værdien i de opgaver, bureauet udvikler for kunderne. Grundlaget for uddannelsen er at erstatte siloer i virksomheden med tværgående processer, multidisciplinær viden og et nyt fælles sprog omkring opgaverne. Hybrid Agency Program er udviklet af Kreativitet & Kommunikation og KEA i tæt dialog med erfarne branchefolk for at sikre 100 procent afsæt i de behov og udfordringer, som helt forskellige danske bureauer selv ser i dag.

Derfor HAP

Vi tror på, at medarbejdere kan skabe langt mere værdi for både virksomhed og kunderne, når de forstår hinandens discipliner. Derfor er HAP skabt på en grundtanke om at erstatte siloerne med tværgående processer og at skabe et nyt fælles sprog omkring opgaverne. Som branche har vi brug for personer, der kan tænke, arbejde og ikke mindst samarbejde på tværs af deres fagområder. Og det er netop sådanne hybride tænkere, uddannelsen skaber.

Vil du vide mere? Så find det her i vores brochure

 

Hybrid Agency Program 2019

Har du spørgsmål til HAP? Eller vil du høre, hvad tidligere studerende eller CEO’s har fået ud af HAP?
Så kontakt mig på +45 5352 5099 eller isa@kreakom.dk

Isa Østergaard AurvigUdviklingskonsulent