HAP – Hybrid Agency Program

Hybrid Agency Program er en uddannelse for talenter fra kommunikations- og reklamebranchen. For ambitiøse bureau-ansatte (også in-house), som ønsker at bidrage til at øge virksomhedens indtjening og sikre dens fulde kompetencer.

Hvorfor HAP?

Hybrid Agency Program (HAP) er den eneste uddannelse i Danmark, hvor der er
mulighed for at efteruddanne medarbejderne i forhold til at arbejde tværfagligt i
branchen. HAP Uddannelsen er en diplomuddannelse, det vil sige, at det er en videregående uddannelse på BA-niveau.

Efter endt uddannelse har man som HAP-dimittend en dybere forståelse for arbejdet på bureauet, for det, der skaber værdi, stærkere strategier, et højere kreativt niveau, bedre forretningskoncepter og kunderelationer. En dimitteret HAP-studerende har vist at forøge værdien i de opgaver, bureauet udvikler for kunder og bidrager mere aktivt til den generelle værdiskabelse og rentabilitet i virksomheden.

Langt de fleste studerende bliver på det samme bureau efter endt uddannelse, men ofte med nye ansvarsområder eller i ny position.

Hvem er den typiske HAP-studerende?

Hybrid Agency Program er for unge, ambitiøse talenter, der har 2-5 års bureau erfaring og ønsker et springbræt til det næste niveau i deres karriere. Mange af de studerende på Hybrid Agency Talent Program er talenter, der er særligt udvalgt af deres bureauer. Uddannelsen er på deltid og tages, mens man arbejder på bureauet.

Uddannelsen er tilrettelagt for talenter på tværs af fagområder: kreative, projektleder, tekstforfattere, PR-konsulenter, mediefolk og strateger. For hvert modul arbejdes der med, hvordan ny viden kan være værdiskabende for netop det bureau, man arbejder hos.

På uddannelsen er der moduler inden for fagområderne: Kreativitet, Forretningsforståelse, Kunderejsen, Inspiration og Bureauvirksomhed.

Derfor HAP

Hybrid Agency Program binder det vi laver i reklamebranchen sammen fra a-z. Man er nede i drift, forretning på bureauet, den kreative proces og kundedelen. Man får en bedre
forretningsforståelse og forståelse for kundens forretning.

HAP-studerende 2019

Har du spørgsmål til HAP? Eller vil du høre mere om uddannelsen? Få besøg på af Henrik Jensen, direktør i Brandse & Co. og garvet fagmodulansvarlig på Bureauvirksomhed og Forretningsforståelse, og Sofie Antorini, HAP-ansvarlig hos Kreativitet & Kommunikation, som kan gøre jer helt skarpe på alt lige fra praktiske spørgsmål, til hvorfor HAP er en vigtig investering og hvilken værdi den kan give bureauet.

Skriv til os på info@kreakom.dk for mere info.