Nyt format sætter projektlederen i centrum

Kreativitet og Kommunikation har indgået et strategisk samarbejde med Heidi Scheffler og Mette Asbjørn – to tidligere bureau projektledere og nu begge selvstændige projektkonsulenter – i udviklingen af en ny projektlederworkshop.

Heidi Scheffler og Mette Asbjørn ønsker med deres nye format at give særlig opmærksomhed til en ofte overset gruppe hos bureauerne – nemlig projektlederne. Første skridt på den mission er at samle projektledere på tværs af bureauerne og give dem en saltvandsindsprøjtning sammen med en række mentale hacks omkring projektlederens rolle, værd og ikke mindst potentiale.

Om formatet
Formatet er en halv dags workshop med fuldt fokus på projektledelse – en saltvandsindsprøjtning omkring projektlederens rolle, værd og potentiale. En stor dosis mentale hacks og gode konkrete værktøjer, som projektlederen kan bruge i samarbejdet med både kolleger og kunder.

Under workshoppen vil der bliver gået i dybden med en række emner, såsom at have et godt overblik, at forenkle projekterne for både sig selv og sit team, at anvende de rigtige værktøjer, at have et kritisk øje og betydningen af at have et positivt mindset.

Formålet med workshoppen er blandt andet at fremme forståelsen for, hvad dygtig og kvalitetsbaseret projektledelse er, og hvordan det bidrager til projektet. Hvordan et mindset kan være udslagsgivende for proces og mål, og hvordan en dygtig projektleder tilfører værdi for sine kunder og kolleger – og ikke mindst sig selv.

Dagen forløber med lige dele undervisning, menings- og erfaringsudveksling og gruppearbejde, hvor fagligt, mentalt og personligt input og output vil være direkte implementerbart i projektlederens dagligdag.

Praktisk information
Workshoppen afholdes hos Kreativitet og Kommunikation på Bredgade 19E, torsdag den 3. maj 2023 fra kl. 8.30-12.30. Det koster 3500,- pr. deltager for medlemmer af Kreativitet & Kommunikation.

Du kan tilmelde dig her.