Ny juryforperson til Effie Awards Denmark

I november 2023 afvikles den internationale effektivitetspris Effie Awards Denmark for anden gang i Danmark. I år bliver det med en udskiftning blandt juryforpersonerne, hvor Claus Andersen, Managing Director for Hearts & Science + Drum CPH, overtager efter Kim Boisen, CEO og Founding Partner hos Robert/Boisen & Like-minded.

Jurylederskabet varetages ved Effie Awards Denmark 2023 af Ørnulf Johnsen, CEO i &Co. / Partner i NoA., Karina Holm Henriken, CEO og Partner i We Love People, Kim Boisen, Lars Samuelsen, Chief Strategy Officer & Creative Chairman hos Grey Group og Claus Andersen, Managing Director for Hearts & Science + Drum CPH.

”Effie Awards er for mig en af de absolut vigtigste awards, fordi den har fokus på det vigtigste – nemlig effekten. Jeg glæder mig derfor til at yde mit bidrag til at hylde det arbejde, som kan inspirere os alle. Arbejde, som både er godt lavet, og som virker,” siger Claus Andersen, Managing Director for Hearts & Science + Drum CPH om sin nye rolle som juryforperson.

“Jeg er meget glad for, at Claus Andersen har takket ja til at være juryforperson ved Effie Awards Denmark 2023. Med Claus får vi en stærk kompetence og repræsentation fra mediebureauerne, som et helt centralt for en pris, der har effektivitet i sit DNA. Samtidig vil jeg gerne takke Kim Boisen for hans ukuelige engagement og arbejde med få Effie Awards til Danmark og i at omsætte og oversætte Effies til et velfungerende dansk format. Det har været en stor hjælp i Effies første leveår at kunne trække på Kims mange års erfaring, og derfor har jeg også fuld forståelse for, at Kim nu har valgt at give faklen videre,” siger Charlie Stjerneklar, direktør i Kreativitet & Kommunikation

Effie Awards Denmark har åbent for entries frem til 18. august 2023, og der kan indsendes i 20 forskellige kategorier.

Læs mere om Effie Awards Denmark her.