Mød Kreativitet & Kommunikation på Folkemødet 2023

Folkemødet 2023 løber fra 15-17. juni i Allinge på Bornholm. Kreativitet & Kommunikation direktør, Charlie Stjerneklar, deltager i en række debatter og talks om indflydelsesindustriens rolle og ansvar

Se hvor du kan møde Kreativitet & Kommunikation her.

TORSDAG DEN 15. JUNI

TV 2 debatterer: Må man reklamere for pengespil?
Tid og sted: 12.00-12.30 – G28 / TV2 News Scenen  

Center for Ludomani kritiserer, at der på TV 2 bliver vist reklamer for pengespil i forbindelse med ’X Factor’. Men er det en rimelig kritik? Og er det TV 2, spilvirksomhederne eller politikerne, der har ansvaret for at regulere området? Se debatten med tidligere ludoman Marcus Mossalski, Charlie Stjerneklar fra Kreakom, kommerciel direktør på TV 2 Stig Møller Christensen, skatteminister Jeppe Bruus og Morten Rønde fra Spillebranchen.

Bureauer og rådgivning om virksomheders bæredygtighed
Tid og sted: 15.00-16.00 – G24 / GRAKOMs Gårdhave

Bureauer er centrale i formidlingen af produkters bæredygtighed. De kan skabe en reel forandring, hvis de formår at udvikle sig som rådgivere om bæredygtighed. Vil bureauerne tage ansvaret, og hvordan kan de gøre det? Kan bureauer rådgive om bæredygtighedsfortællinger, hvis de ikke selv lever op til dem?

FREDAG DEN 16. JUNI

Greenwashing: Skyldig til det modsatte er bevist?
Tid og sted: 9.15-10.00 – G8 / Dansk erhverv

Dansk Erhverv sætter virksomheder og organisationer stævne til en spændende debat om, hvordan vi undgår at slukke den grønne gnist hos virksomhederne i kampen mod greenwashing. Greenwashing skal bekæmpes med alle midler. For vi kan ikke acceptere, at forbrugerne vildledes. Både myndigheder, organisationer, aktivister og medier slår hårdt ned på virksomhederne, hvis de træder ved siden af. Men er vi i kampen mod greenwashing kommet til at forringe virksomhedernes muligheder for at kommunikere reelle, grønne tiltag?


Arbejder du i kommunikations- reklame- og indflydelsesindustrien, og deltager du på Folkemødet?

Vi har samlet et overblik over en række arrangementer og talks på Folkemødet, som kan være relevante for dig at lytte med på med temaer som AI, roller og ansvar, brancheetiske dilemmaer og muligheder, bæredygtighed, diversitet i kommunikationen, greenwashing og meget mere.

Se listen her