Kreativitet & Kommunikation indgår samarbejde med Karnov om whistleblowerordning 

Kreativitet & Kommunikation har indgået samarbejde med Karnov, der giver medlemmer af Kreativitet & Kommunikation mulighed for at tegne en nem og sikker Whistleblowerordning til en favorabel pris.

Whistleblowerloven medfører, at alle private virksomheder med mere end 249 ansatte senest i december 2021 skulle have etableret en whistleblowerordning. Fra december 2023 skal virksomheder med mere end 49 ansatte have etableret en ordning. 

Mange virksomheder vælger allerede at tegne en whistleblowerordning, også virksomheder med færre ansatte en lovkravet tilsiger, da det giver mulighed for at opfange og håndtere eventuelle problematikker, inden de udvikler sig i en uhensigtsmæssig retning. Og det sender et vigtigt signal til medarbejderne om, at man tager sagsbehandling og anonymitet alvorligt.

Karnovs løsning er et cloud-baseret it-system, som sikrer 100% anonymitet af whistleblower og overholder reglen i hvidvaskningslovens §35 om anonym indberetning:

  • Al persondata bliver behandlet i henhold til GDPR.
  • 100% sikkerhed for fuld anonymitet.
  • Enkel opsætning og ingen vedligeholdelse for jer.
  • Løbende opdatering i vejledninger og politikker, hvis der kommer nye regler og praksis.
  • Onboarding-materiale (skabeloner til intern kommunikation og brugervejledninger) sendes til jer.
  • Brugervenligt sagsbehandlingsmodul med påmindelser om overholdelse af deadlines og historik.
  • Høj sikkerhed (revisorerklæring på GDPR, ISO 27001 og penetrationstest mod hackerangreb mv.
  • Gratis support til det enkelte medlem.

Medlemsfordele
Medlemmer af Kreativitet & Kommunikation får 30 % rabat på årlig licensbetaling med en pris efter rabat kr. 7.000, – i årlig licensbetaling. Etableringsgebyret får medlemmer 40% rabat på, og det koster derved 3000,- efter rabat. Alle priser er ekskl. moms. Disse beløb opkræves ved etablering af aftalen og licensbetalingen opkræves helårligt forud.

Du kan tilslutte dig aftalen ved at kontakte: Jesper Jessing, Key Account Manager hos Karnov på tlf. +45 31152442 eller e-mail: jesper.jessing@karnovgroup.com.

Hvis du har spørgsmål til ordningen, kan du kontakte Karnovs kundeservice på: kundeservice@karnovgroup.com.