KreaKom byder velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer

Onsdag den 22. marts på Kreativitet & Kommunikations generalforsamling fik bestyrelsen to nye medlemmer. Mads Duzenius Christensen fra Envision blev valgt ind som nyt bestyrelsesmedlem og Cecilie Theresa Nygaard Andersen fra Publicis Media blev valgt ind som bestyrelsessuppleant

Mads Duzenius Christensen er CEO for bureauet Envision. Mads har en lang karriere bag sig på bl.a. Dagbladet Børsen, bestyrelsesmedlem for FDIM (nu Danske Medier), Uncle Grey og som Client Service Director på Saatchi & Saatchi. I 2010 startede han det kreative bureau Anew, som i 2020 blev fusioneret med Envision A/S, hvor Anew blev til Envisions bureau i København.

Cecilie Theresa Nygaard Andersen er administrerende direktør for Publicis Media i Danmark og Chief Media Officer i Publicis Groupe i Danmark og har tidligere arbejdet som Business Director og Client Director i Publicis. Cecilie startede sin karriere i bureauverdenen hos MediaCom. Hun er uddannet sociolog fra Københavns Universitet.

Charlie Stjerneklar, direktør i Kreativitet & Kommunikation, siger: ”Jeg vil gerne byde de to nye bestyrelsesmedlemmer hjerteligt velkommen til KreaKom. To brancheprofiler, som bringer massiv kompetence og brancheerfaring med ind i bestyrelsen. Sammen med resten af bestyrelsen glæder jeg mig til samarbejdet med Mads og Cecilie om den fortsatte udvikling af KreaKom som indflydelsesindustriens samlingspunkt.”

Et varmt velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer.

Se KreaKoms samlede bestyrelse her.