Videokursus: Content & Corporate video

Arrangement

Giv din videoproduktion et professionelt udtryk med dette kursus hos KEA

KEA udbyder dette 3 dages intensivt kursus i videoproduktion til nettet, målrettet dig som sidder med eller skal i gang med in-house videoproduktion og som ønsker:

  • at give din video et mere professionelt udtryk
  • at blive skarpere på at formidle indhold og visuelt udtryk

Dette kunne fx være i forhold til produktion af virksomhedspræsentation, profilvideo, interne eller eksterne video testimonials, produktvideo, instruktions- eller kundesupport videoer.

Formålet med kurset er at give dig praktisk viden og værktøjer i forhold til kamera-, optage- og redigeringsteknik samt indsigt i fortællegreb og virkemidler til at planlægge og eksekvere videoproduktioner med et professionelt udtryk. Blandt andet grundlæggende teknikker i post-produktion i forhold til color correction & Color grading, Lyddesign, grafiske lag/Motions graphic oven på video.

DU LÆRER OM

  • Forskellige genrer og fortælleteknik
  • Planlægning af formål, form og indhold
  • Optageteknik (brug af kamera og mikrofoner)
  • Redigeringsteknik (Adobe Premiere Pro)
  • Grundlæggende teknikker til efterbehandling (Post produktion i Adobe Premiere Pro), og herunder color correction & color grading og lyddesign
  • Grundlæggende teknikker til at arbejde med grafiske lag og motion-graphic på video
  • Formater til forskellige platforme (website, youtube, facebook mm)
  • Distribution af video på nettet

UDBYTTE
Kurset sigter mod at give din produktion et mere professionelt udtryk. På kurset vil vi derfor arbejde med enten DLSR eller systemkamera der muliggør et mere varieret udtryk som fx. dybdeskarphed, flat image mm.
På kurset anvendes og undervises i programmerne Adobe Premiere Pro og Photoshop, og vi vil arbejde med funktioner til efterbehandling af lyd, farver, effektstyring mm. Du er dog velkommen til at medbringe et andet videoredigeringssoftware som fx. Final Cut, AVI, Da Vinci eller lignende (vi kan dog ikke supportere dette på kurset).

UNDERVISNINGSFORM OG FORLØB
Kursets to første dage har fokus på en række tekniske og fortællemæssige aspekter i forbindelse med produktion af og formidling med video til nettet.
Derefter følger en produktionsperiode med en lille videoproduktion, der følges op på den 3. kursusdag, hvor vi vil have fokus på postproduktion (efterbehandling i forhold til colorgrading og lyddesign) samt indblik i forskellige formater og distribution til nettet.
Undervisningen vil foregå som holdundervisning med en kombination af relevante værktøjer og metoder med et meget stort fokus på hands-on øvelser og afprøvning i praksis.
Vi ønsker at afvikle kurset i optimale rammer og har derfor maksimalt 8 deltagere på holdet.

MÅLGRUPPE
Kurset er rettet mod dig, der måske allerede har arbejdet lidt med at producere video med en smartphone og simple redigeringsprogrammer (som fx Imovie ell. Movie Maker), men som ønsker at tage dine produktioner skridtet videre.

UNDERVISERE

  • Michael Nielsen
    Er uddannet Cand IT i Design & Kommunikation og Exam pæd. i Medie og kommunikationsteknologi. Michael har siden 1998 undervist i medieproduktion på blandt andet Danmarks Pædagogiske Universitet, Danmarks Designskole, UCC/CVU, Professionshøjskolen København og Nordsjælland og er pt. ansat som lektor på Københavns Erhvervsakademi.
  • Martin Bregnhøi
    Er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium. Martin har siden 1995 undervist i musik, medie- og lydproduktion på blandt andet DKDM, Artlab (dansk musikerforbund), Dansk Artistforbund og Softworld. Martin har siden 2000 drevet selvstændig virksomhed inden for web og multimedie produktion og er pt ansat som adjunkt på Københavns Erhvervsakademi.

DATOER OG TID
19/05
20/05
27/05
Alle dage fra 9.00 – 15.30

GODT AT VIDE
Til kurset skal du medbringe egen laptop med min. 8GB ram (16GB anbefales) og med en installation af Adobe Premiere Pro og Photoshop (eller evt. andet videoredigeringssoftware).

På kursets stilles kamera, mikrofoner, stativer mm. til rådighed. Men har du et eget DLSR eller systemkamera, som du bruger i din hverdag, vil vi foreslå, at du medbringer dette.

Tilmeldingsfrist er d. 28. april