Når Trump tweeter – debataften med Annegrethe Rasmussen

Arrangement

Den 6. november er der midtvejsvalg i USA, men hvilken betydning har det for os og den måde, vi kommunikerer på? Efter Trump blev indsat som Amerikas præsident, har kommunikationen flyttet sig til et sted, de færreste af os havde fantasi til at forestille sig.

Så hvad sker der nu? Vil The Donald fortsat kortslutte den politiske proces og kommunikere direkte med de amerikanske vælgere på Twitter? Og hvilken betydning har MeToo-bevægelsen for midtvejsvalget? Normalt overtrumfer partiloyalitet køn som faktor i de amerikanske valg. Men nye tal tyder på, at Trump også her kan have udvirket en forandring.

Det skal vi diskutere, når Kreativitet & Kommunikation inviterer til debataften på Klub i København den 25. oktober kl. 17.00 – 19.00 med chefredaktør, korrespondent og forfatter til bogen USA’s udfordringer Annegrethe Rasmussen, der flyver ind fra hjembyen Washington D.C.

Hvad er der at hente for danske kommunikatører i det amerikanske midtvejsvalg? Kan vi lære noget af den djævelsk dygtige reality-præsiden? Eller er det blot mere angst og politikerlede?

Ordstyrer: Tine Aurvig-Huggenberger, direktør i Kreativitet & Kommunikation

Tilmelding nødvendig inden den 19. oktober.
Det er gratis for medlemmer af Kreativitet & Kommunikation.
Pris for ikke-medlemmer er 200 kr. ekskl. moms, og der er et no show-gebyr på 500 kr. ekskl. moms.