AI – Få styr på den nyeste udvikling inden for Generative AI og GPT teknologi målrettet bureaubranchen

Arrangement

Til dette arrangement sætter vi fokus på en række aspekter inden for AI målrettet bureau- og rådgiverbranchen og jeres ydelser til kunderne. KreaKom har sammen med VENZO sammensat et spændende program til jer, som vil give en dybere indsigt i:

  • Generative AI og GPT teknologi, herunder besøg fra Microsoft, som vil give indsigt i den helt nyeste udvikling og trends.
  • Rådgivning af kunder om brugen af AI. Med udgangspunkt i en AI-genereret kampagne bliver I klædt på til at tage snakken med kunderne om datasikkerhed, træning af AI algoritmer og governance.
  • Potentialet af Co-pilot produkter. Co-pilot produkter er designet til at supportere mennesker i daglige opgaver og processer. VENZO zoomer ind på, hvordan disse produkter har potentiale til at transformere og effektivisere arbejdsprocesser og produktivitet på tværs af flere funktioner.

Vi håber, at se mange af jer til dette webinar med en potpourri af branchenære AI-temaer. Webinaret er bygget op omkring konkrete cases krydret med den nyeste viden fra eksperter inden for området.

Tilmelding: Send en mail med navn & virksomhed til tilmelding@kreakom.dk – angiv om du er medlem af KreaKom/Dansk Erhverv. 


Lignende arrangementer

Forbrugerjuridisk update – få sidste nyt fra den forbrugerjuridiske verden

Event

MedlemmerGratis
Ikke-medlemmer990 kr.
ONLINE

Hør om de seneste afgørelser fra Forbrugerklagenævnet

Event

MedlemmerGratis
Ikke-medlemmer990 kr.
ONLINE

Efteruddannelse: Grundlæggende Ledelse i kommunikations- og indflydelsesindustrien (5½ kursusdage)

Event

Medlemmer15.000 kr
Ikke-medlemmer23.500 kr
5½ kursusdage fra marts-jun.