Arbejd bevidst med dine bias

Arrangement

Vi er alle biased, og vores meninger om andre kører ofte på automatik i vores hjerne. Det påvirker vores beslutninger, når vi skal træffe beslutninger, samarbejde, rekruttere og forfremme.

Når du som leder bliver opmærksom på de forskellige typer af bias, kan det øge din bevidsthed og din evne til at spotte, hvilke bias du selv har, og hvilke tankemæssige fælder, du oftest falder i. Når du kan genkende dine bias-mønstre, har du i højere grad mulighed for at træne din hjerne til at ændre perspektiv og reflektere over dine forud opfattelser, når de opstår.

På online kurset får du input til, at

  • identificére de forskellige bias og de situationer, hvor bias har stor mulighed for at påvirke beslutningsprocessen negativt.
  • træne din kognitive fleksibilitet. Kognitiv fleksibilitet handler om evnen til at se samme sag fra forskellige perspektiver.
  • redesigne dine beslutningsprocesser, så du tager nogle bedre beslutninger. Det handler om at spotte mønstret, erkende og ændre med små greb.

Målgruppe
Inspiration til ledere henvender sig til dig som er personaleansvarlig, leder eller HR-medarbejder, som gerne vil have inspiration til, hvordan man kan arbejde med bias i ledelse.


Lignende arrangementer

Opsigelse

Event

Medlemmer0 kr
Ikke-medlemmer995 kr
Online

Sådan forebygger og håndterer du stress

Event

Medlemmer0 kr
Ikke-medlemmer990 kr
Online

Fremtidens Attraktive Arbejdsplads

Event

Medlemmer995 kr
Ikke-medlemmer995 kr
Turbinehallen,