Schultz J & Goll

Trusted Advisors
Vi er sat i verden for at skabe forandringer gennem lederskab og kommunikation. Vi kan sådan set ikke finde på en bedre grund til overhovedet at findes. Fokuseret tænkning. Samarbejde og hårdt arbejde. Det plejer at virke.

Trusted Advisors og strategiske partnerskaber

Schultz J & Goll skaber værdi og mening gennem en rådgivning, der bygger på dybe kunderelationer og et fokus på virkeligheden snarere end standardiserede processer.

Sandt at sige er vi ret få på holdet – og vi foretrækker at fortsætte på den måde. Vi kalder det den omvendte pyramide. Vi har prøvet det meste. Arbejdet for danske og globale virksomheder. VI har arbejdet politisk, kommercielt og med kunst og kultur. Vi har skrevet bøger og læser en del. Du kender os sikkert allerede.

Schultz J & Goll er medlem af ICCO – The International Communications Consultancy Organisation – verdens mest eksklusive netværk af PR-firmaer. Netværket giver adgang til data og analyser på alle relevante områder og sikrer, at vi kan agere i alle regioner og lande ved at trække på lokale kommunikationseksperter.