Publico Kommunikation

PR- og kommunikationsbureau
Publico er et kommunikationsbureau, der hjælper videnstærke virksomheder med at vinde opmærksomhed, sympati og markedsandele.

Vi elsker kloge hoveder, som er nørder i deres nicher. Mennesker og organisationer, der kan noget vigtigt, som er svært at forklare. Det er her, vi kommer ind. Vi forvandler komplekse produkter og processer til hjælpsomme fortællinger med personlighed.

Formålet med vores arbejde er, at vores kunder bliver fundet, forstået og foretrukket.

Vi er specialister i at levere content & inbound marketingkommunikationsstrategi samt pressearbejde til B2B- og finansvirksomheder. Desuden udvikler vi velfunderede strategierog kampagner til stat, forsyning og kommuner.

Hvis din forretning, dit marked, din organisation, din målgruppe eller din problemstilling er en udfordring, der kalder på alt andet end en standardløsning, så kan du overveje at ringe til os.

Vi tror på langvarige relationer i en branche, der er præget af flygtighed. Vi tror på, det er god business at tilbyde familievenlige arbejdsvilkår til ambitiøse medarbejdere, der også har ambitioner for trivslen i deres familier.

Publico er stiftet i 2001 af Uffe Lyngaae, der fortsat ejer virksomheden. Vi har præsteret overskud i samtlige regnskabsår, men vi tjener aldrig mere, end at vi sagtens kan være det bekendt over for kunderne. Vi gør en dyd ud af at drive en ordentlig forretning på en ordentlig måde.