Promoters

Eventbureau
Opdag hvad den personlige kontakt med dine kunder, kan gøre for dig og dine produkter

Promoters er et af branchens mest ambitiøse og strukturerede eventbureauer. Vi bringer dit brand til live, og fører dig tættere på netop dine forbrugere gennem målrettet in-store markedsføring. Vi VIL være de bedste. For altid at kunne levere den højeste kvalitet, arbejder vi hver dag ud fra vores fire værdier:

Vi leverer – hver gang! Sådan lyder vores Brand Promise, fordi vi hver dag arbejder for at opretholde en leverancesikkerhed på 99.5%.

Vi er detaljeorienterede! – Derfor er vi altid grundige hele vejen gennem vores fastlagte processer og følger dem nøje. Vi er dedikerede! – Og sætter altid vores kunders behov først. Vi lytter til kundens ønsker og udfordringer for at finde frem til den bedste løsning til den enkelte kunde.

Vi er inspirerende! – Vi holder os opdaterede på ny viden og nye trends på markedet, så vi hele tiden kan inspirere vores kunder med nytænkende, kreative løsninger.

Vi har siden 2000 specialiseret os i in-store markedsføring i form af både demoer og samplings og er eksperter i høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på at uddanne vores ca. 700 promotere i at repræsentere vores kunders brands, således at de rette budskaber viderebringes på bedste vis til slutforbrugeren. Gennem levende markedsføring bidrager vi både til direkte salg og salg på længere sigt gennem Brand Awareness og øget produktkendskab.