Mindshare

Medie- og kommunikationsbureau
VORES LØFTE: FAST FORWARD YOUR BUSINESS

Mindshare er det første og eneste fuldt integrerede medie- og kommunikationsbureau. Hos os er kompetencer til både medieoptimering og kreative løsninger på tværs af alle platforme samlet ligeværdigt i samme organisation. Det skaber fundamentet for mere sammenhængende løsninger til en lavere samlet pris og med en hidtil uset hastighed.

Verden er foranderlig og kompleks. Det bør dit bureau også være. Derfor har vi sammensat et dygtigt hold af mere end 50 forward thinking people. Deres mange forskellige kompetencer spænder vidt fra analyse- og dataspecialister, medierådgivere, digitale eksperter til social media strateger, contentudviklere og kreatører. Dette gør, at vi kan løse de væsentligste marketingudfordringer for vores kunder – hurtigt, effektivt, innovativt og kreativt.

Marketing one-stop-shop
Vi dækker mange discipliner under samme tag og integreret i samme organisation, som du normalt finder på forskellige bureauer. Det sparer projektledertid, øger reaktionshastigheden og skaber grundlag for mere integrerede løsninger.

Løbende tilpasning af marketingindsatsen
Vores filosofi er Adaptive Marketing, som er evnen til at justere marketingindsatsen, også i realtid. Gennem vores omfattende dataadgang og overblik fra vores unikke marketing war-room I ’The Loop’ kan vi monitorere, hvad der performer bedst og derfor tilpasse løbende. Både medieindsatsen og budskaberne. Under samme tag uden unødigt ophold. Det sikrer maksimal effekt og en klar konkurrencefordel for vores kunder.

Samarbejde er vores DNA.

Mindshare blev etableret for snart 20 år siden som en global netværksorganisation. Vi har stor erfaring med at samarbejde internt på tværs af kompetencer og grænser. Vores interne værdier er: speed, teamwork og provocation. De beskriver en fælles forpligtelse over for hinanden til at levere en uovertruffen kundeoplevelse. Det understøtter vores integrerede filosofi.