Lindskov Communication

Kommunikationsbureau
KOMMUNIKATION, DER FLYTTER HOLDNINGER, IMAGE & OMSÆTNING
PROFESSIONELT OG KREATIVT KOMMUNIKATIONSBUREAU

Som fullservice kommunikationsbureau rådgiver vi om kommunikation og kreative løsninger, der gør en forskel. Med afsæt i indsigt og viden om målgruppen skaber vi kommunikation, som inspirerer, synliggør og positionerer din virksomhed, forening eller organisation.

Som fullservice kommunikationsbureau leverer vi alle kommunikationsdiscipliner – lige fra strategisk rådgivning og public affairs over PR og kronikker samt video, podcast, sociale medier, storytelling, branding og marketing – og vi hjælper gerne hele vejen fra strategi til eksekvering.

Kunderne spænder vidt – fra ejerledede virksomheder og SMV´er over den landsdækkende brancheorganisation til internationale, børsnoterede koncerner og globale brands. Disse hjælper vi hver dag dedikeret og målrettet med at udtænke, designe og udvikle kommunikation, marketing og interessevaretagelse, der får dem til at stå stærkere – hvad enten det er forretningsmæssigt eller i den offentlige debat.

Uanset branche eller størrelse kan vores erfarne kommunikationsrådgivere med en nøje afstemt strategi og et usædvanligt engagement omsætte din virksomheds eller organisations behov og gode historier til kreative idéer og budskaber, som skaber synlighed og præference for dit brand – på tværs af traditionelle og digitale værktøjer, kanaler og platforme.

Kommunikationsbureauet er født ud af et kundevendt afsæt, hvor vores tilgang til opgaverne er skabt af viden og indsigt fra begge sider af bordet. Derfor ved vi, hvad der virker – og hvad kunderne værdsætter – lige fra direktionslokalet og ud til virksomhedens eller organisationens interessenter. Med afsæt i jeres behov og krav – og gennem stabil, professionel, kompetent og uvildig rådgivning udvikler vi løsninger og kommunikation, der skaber værdi og resultater.