KALB

PR- og kommunikationsbureau
Professionel kommunikation med hjerte og hjerne

Vi leverer professionel kommunikation med hjerte & hjerne. Vi kalder det også strategisk rådgivning med sans for hverdagens udfordringer.

Vores faglige omdrejningspunkt er den gode historie, en sikker sans for styrker og svagheder i kommunikationen, en stærk strategisk forståelse for virksomheder, deres udfordringer og muligheder – og solid erfaring i at udvikle kommunikationsløsninger, der tager højde for samme.

På vores referenceliste finder man en lang række private og offentlige virksomheder, blandt andre: BHJ A/S, DANÆG A/S, DONG Energy, Ivarsson A/S, Lidl Danmark, Kohberg Bakery Group, Palsgaard Gruppen (byggeri), Plaza Ure & Smykker, Sikkerhedsstyrelsen, Udviklingsråd Sønderjylland, Tønder Kommune, Vejen Kommune, Aagaard A/S.

Gennem tiden har vi løst en lang række opgaver, som spænder vidt inden for kommunikationsfeltet; En stor del af vores arbejde handler om at sætte de rigtige ord på. Flytte ord. Men i allerhøjeste grad om at finde ind til de ord, der flytter holdninger. Og mennesker.

Ring hvis du vil vide mere på 72 44 11 01:-)

Kontakt