Crone & Co

Oplevelsesbureau
Eventmarketing, rådgivning og konferencemanagement

Vi tror på, at handling betyder mere end ord. I et overkommunikeret samfund må man gå nye veje for at få formidlet sine budskaber og etableret gode relationer til sine interessenter og sin omverden. Det handler ikke længere om at råbe højst eller skabe mest synlighed. Der skal i højere grad tænkes holistisk og skabes en kanaluafhængig helhedsoplevelse, som involverer modtageren og påvirker alle sanser, hvis man skal skille sig ud og levere et budskab, der bliver siddende.

Vi nytænker, hvordan man NÅR, RØRER og ENGAGERER mennesker. Vi leverer oplevelser, der driver forandring og skaber værdi for virksomheder, organisationer, brands og enkeltpersoner. Co-creation er vores mantra. At involvere mennesker på den rigtige måde skaber relationer og bygger loyalitet. Derfor tager vi altid udgangspunkt i vores klienters interessenter, når vi udvikler løsninger. Det være sig kunder, forbrugere, medarbejdere, samarbejdspartnere, aktionærer eller frivillige – alle er lige vigtige.

Vi hjælper virksomheder og brands med at skabe ekstraordinære oplevelser på tværs af kanaler og kontaktpunkter: Eventmarketing, brandaktivering, promotionaktiviteter, sponsorater og medarbejderengagement. Vi har også bred erfaring inden for konferencemanagement, udstillinger, offentlige events, workshops, nudging og adfærdsdesign.