Aros Kommunikation

PR- og reklamebureau
Vi skaber ørenlyd for dine budskaber og hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål

Vi bor i en hyggelig, gammel møbelpolstrerfabrik i Grønnegade i hjertet af Aarhus. Her har vi holdt til, siden bureauet blev grundlagt i 1997, og herfra løser vi opgaver for store og små kunder over hele landet – ofte i samarbejde med gode og tætte netværksforbindelser med hver deres specialeområder.

Vi er et bureau, der står på tre ben: strategi, reklame og PR. Vi arbejder med integreret kommunikation, og det betyder, at vi går på tværs af discipliner. Hver dag arbejder vi dedikeret og målrettet på at skabe det, vi kalder ’klog kommunikation’ – gennemarbejdet, gennemtænkt og veleksekveret kommunikation med effekt. På den måde skaber vi ørenlyd for dine budskaber og hjælper dig til at nå dine forretningsmæssige mål.

Når en opgave rammer vores bord, overvejer vi altid nøje, hvilke kommunikationsformer vi skal vælge. Uanset om vi skal hjælpe jer med en kampagne, en reklame, en PR-strategi eller med at optimere jeres tilstedeværelse på de sociale medier, går vi målrettet og dedikeret til værks. Vores vision er nemlig at skabe ørenlyd for vores kunder.