The Accelerator Program: KREATIVITET

Kreativitet er det vi lever af. Kreativ tænkning og innovation går på tværs af alle bureauets fagområder. Kreativitet er ikke længere forbeholdt de kreative på bureauerne. Alle kan træne deres hjerner og styrke deres kreativitet. Med udgangspunkt i forskningsbaseret kreativitet, procesforståelse og cases, lærer de studerende:

  • at designe og orkestrere kreative processer
  • en forståelse for hvordan vi tænker, og hvordan tankepræferencer påvirker måden hvorpå vi arbejder, tænker og finder motivation
  • at identificere kundens problem og arbejde med indsigter og data
  • at arbejde med effektive og innovative teams
  • kreative metoder og teknikker til idé- og konceptudvikling

UDBYTTE
Efter dette modul har du en værktøjskasse med metoder og teknikker, der kan anvendes til at højne det kreative niveau. Du opnår en forståelse for, hvordan vi tænker, og hvordan tankepræferencer kan påvirke et team, og hvordan det kreative output kan styrkes både personligt og i teamet, på bureauet og med kunderne.

Fagansvarlig

Underviser Dorte Nielsen

Dorte Nielsen er grundlægger af Center for Creative Thinking og har udgivet flere bøger om kreativitet og idégenerering. Dorte er formand i Creative Circle.

Dorte har arbejdet som Art Director i London og har vundet flere priser for sit kreative arbejde.

I dag arbejder Dorte med undervisning i kreativitet og kreativ tænkning, samtidig med hun rådgiver virksomheder i, hvordan de kan løse faglige udfordringer kreativt.

Eksempel fra en studietur

I 2022 besøgte de studerende bl.a.

BBC
Karmarama
Wunderman Thompson
The Art of Banksy
The Design Museum