Mød medlemmerne

Bureauerne på oversigten er medlemmer af Kreativitet & Kommunikation. Du kan klikke på de enkelte bureauer for at læse mere.

& Co.

& Co.

 

& Co.

andco.dk

&Co. har en markeds- og helhedsorienteret tilgang til kommunikation. Vores kernekompetence er strategisk og kreativ kommunikation. Vi udvikler strategier for, hvordan man kan bruge kommunikation og kreativitet som løftestang for virksomheders forretningsstrategier og -målsætninger.

Kontakt

Adm. Direktør Mikael Jørgensen
20 30 66 13

Bredgade 6, 4. sal, 1260 København K

 
Advance A/S

Advance A/S

 

Advance A/S

advance.dk

Hos Advance kan vi godt lide, når det hele er lidt svært. Når produkter skal skabes, når strategien skal udvikles, når kreativiteten både skal have hjerne og hjerte.Når de rigtige kanaler skal udvælges - og virke optimalt. Vi er dybt afhængige af vores 70 medarbejdere, men bureauet som sådan er uafhængigt. Vi bor i midten af København og er leadbureau for et bredt mix af kunder – både internationale og danske – på tværs af en lang række industrier.

Se eksempler på cases her

Kontakt

We began life as an advertising agency nearly 35 years ago and we’ve been redefining ourselves ever since.
33 93 99 20

Landemærket 29, 1119 København K

 
Ambition

Ambition

 

Ambition

https://ambition.dk/

AMBITION er en fusion af DM Partner, Director og Webjuice – og Danmarks eneste rendyrkede og uafhængige, datadrevne bureau.
I AMBITION arbejder vi passioneret med at omsætte data, teknologi og kreativitet til god forretning på tværs af media og kanaler. Fra prædiktive analyser og strategisk rådgivning om brug af data til målrettede kommunikationskoncepter, search marketing og resultatfokuseret, digital eksekvering. Som kunde vil du opleve en uformel, engageret og effektiv samarbejdsform, hvor du bliver set og hørt.

Intelligent brug af data gennemsyrer alt, hvad AMBITION gør inden for strategi, salg og marketing. Mere end 50 fagspecialister sikrer en helhedsorienteret tilgang til dine udfordringer, baseret på et digitalt og datadrevet set up, som du ikke finder andre steder. Vores ambition er at være de bedste til at udnytte data og indsigter. Så du med flere kvalificerede leads, flere loyale kunder og et øget salg kan blive en vinder i dit marked. Hvad er din ambition?

Kontakt

+45 7020 3024

Ewaldsgade 7, 2200 København N

 
aMillionMails

aMillionMails

 

aMillionMails

www.amillionmails.com/

Amillionmails er et specialiseret bureau og marketingplatform for e-mail marketing. Vi skaffer kvalificerede kundeemner og booster signups. Vi optimerer den samlede online investering ved øget salget og optimering e-mail marketing. Vi henvender os til virksomheder, der vil optimere deres online marketing- investering.
Hvad enten du allerede arbejder seriøst med e-mail marketing - eller kunne tænke dig at komme effektivt i gang! Vi kan levere kampagner på de største medier i Danmark, Sverige og Norge.

Kontakt

+45 29 68 08 33

Njalsgade 19D, 1.
2300 København S
Denmark

 
anew

anew

 

anew

www.anew.dk/

Anew means taking a different approach to reaching your goals. Thinking anew is essential for companies and brands to improve and succeed, especially in times of market and economic shifts. In some cases thinking anew can even turn out to be crucial for pure survival. The Agency Anew is a fully disciplined, independent advertising agency with a strong network, but no strings attached. We understand business and look at marketing challenges from an informed business perspective. In thinking marketing challenges anew, we are always looking for aestethics in both strategic approach and creative solutions. We believe that simplicity is a prerequisite for building something great.

Kontakt

31 63 63 04

Ny Østergade 7, 2
1101 København K

 
Another CPH

Another CPH

 

Another CPH

www.anothercph.com/#there-is-another-way

Vi synes, at branchen trænger til et nyt bureau med en anden tilgang.
Marketingafdelingerne mangler ikke flere digitalbureauer, socialmediabureauer, mediebureauer, dialogbureauer eller reklamebureauer. De mangler et bureau der forstår at tænke forretning og kreativitet på tværs af alle disse discipliner - og som ikke på forhånd har en favoritplatform, der danner udgangspunkt for resten af deres arbejde.
Nogen ville kalde det et hybridbureau. Vi kalder det Another.

Kontakt

Morten Hershøj
28 80 00 20

Store Strandstræde 9, 3. th
1255 Kbh K

 
Aros Kommunikation A/S

Aros Kommunikation A/S

 

Aros Kommunikation A/S

www.aroskommunikation.dk/

Vi skaber ørenlyd. Kommunikation handler først og fremmest om at blive hørt. Hvis budskabet aldrig når frem til de rette ører, så er de ressourcer, man har investeret i kommunikationen, spildt. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at skabe og skaffe ørenlyd for vores kunder. I dag kræver den opgave ikke bare kreativitet, håndværksmæssig kunnen og indsigt i markeder, medier og målgrupper. Det er lige så vigtigt at vælge det rette miks af kommunikationsformer. En løsning fra Aros Kommunikation bliver hørt, fordi vi både har den nødvendige erfaring og indsigt og et stort udvalg af værktøjer at arbejde med. Aros Kommunikation arbejder med kommunikationsstrategi, konceptudvikling, reklame, direct marketing og PR.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Adm. direktør Jens Hansen
8676 1600

Grønnegade 80, st., 8000 Århus C

 
Bah-buh Art Direction

Bah-buh Art Direction

 

Bah-buh Art Direction

www.bah-buh.dk/

Kontakt

Lisa Rekling, adm. direktør
27 26 17 66

Valdkær 20, 2840 Holte

 
Bates Y&R

Bates Y&R

 

Bates Y&R

www.bates.dk/

Bates Y&R´s kerneydelse er stærke ideer der er strategisk velfunderet, sublimt udført og som udvikler og skaber værdi til kundernes forretning. Vi er et ideation agency - vi er: Bates Y&R – Brains, Hearts and Hands. Se vores fortælling her og hør mere om Brand Asset Valuator her

Kontakt

Bates Y&R´s kerneydelse er stærke ideer der er strategisk velfunderet, sublimt udført og som udvikler og skaber værdi til kundernes forretning.
+45 33 13 79 13

Per Henrik Lings Allé 4, 6. sal
2100 København Ø

 
Beginr

Beginr

 

Beginr

www.beginr.dk/

Beginr arbejder ud fra idéen Brand Tangibility, der omdanner brandets værdi til håndgribelige fordele med et marktingformål. Hvor tools, services, oplevelser og utilities ofte er et appendix til større kampagner, ser vi det som kampagneindsatsens centrale omdrejningspunkt.

Tiden og effekten er løbet fra claims og reklame, der bare siger noget - effekten opnås i dag ved at skifte budskaber ud med handling. Den moderne annoncør ser sin markedsføring som en mulighed for at gøre sig brugbar og tilbyde noget til målgruppen - uanset om det er kunder, eller dem der endu ikke er blevet det.

Beginr arbejder crossplatform-orienteret og kombinerer de klassiske digitale/analoge reklamedyder med kreativ forretningsudvikling, og har i øvrigt gjort en dyd ud af at være ekstremt lette at samarbejde med; for kunder, samarbejdspartnere og andre bureauer. Vi har desuden modtaget flere priser og nomineringer til Advertising Effectiveness Award.

Kontakt

Peter Stampe
4045 2493

Jagtvej 157
2200 København N

 
Blackwood Seven

Blackwood Seven

 

Blackwood Seven

blackwoodseven.com/

Blackwood Seven is a technology and consultant company working within the media and communications industry. Blackwood Seven’s mission is to provide advertisers as well as agencies with a world class software platform enabling them to navigate in today’s fast changing media environment. The software platform includes an intelligent data driven media planning system that provides advertisers/agencies with state-of-the-art effect based media recommendations and an execution engine giving the advertisers/agencies the opportunity to book and implement their campaigns directly from the platform themselves.

Kontakt

+45 53 66 07 77

Livjægergade 17 B, 2. sal, 2100 København Ø

 
Bocca

Bocca

 

Bocca

www.bocca.dk/

Hvordan laver man løsninger, der fjerner afstanden mellem afsender og modtager? Der er ingen smart formel. Men når BOCCA er bedst, opnår vi resultater ved at være mere udogmatiske end de fleste. Ved at glemme alt det, vi ved (det kan man alligevel ikke helt) og ikke stille os tilfredse, før løsningen lever op til følgende krav: ville vi blive misundelige, hvis vores konkurrent havde lavet den? Hvis ja, er det et godt tegn.

Se eksempler på cases her

Kontakt

33 11 13 00

Borgergade 6, 5 sal
1300 København K

 
BPN

BPN

 

BPN

bpnww.com

BPN er et full service medie- og kommunikationsbureau med kompetencer indenfor alle mediegrupper og kommunikationskanaler. BPN’s mission er at rådgive kunder gennem proaktiv styring af deres medieinvesteringer, og konstant tilpasse ud fra markedernes konditioner. BPN er en del af IPG’s Mediabrands netværk af mediebureauer repræsenteret i 127 lande og ejet af Interpublic Group. BPN Danmark tager det bedste af to verdner. Størrelsen af mediabureauet gør, at det er tæt på sine kunder og samarbejdspartnere, og samtidig med stor fleksibilitet og korte beslutningsveje. På samme tid kan bureauet bruge værktøjskassen og udnytte stordriftsfordelene gennem netværket i Danmark og det internationale netværk.

BPN netværket blev lanceret i sommeren 2012 i 11 lande inklusiv USA og Danmark, og er et år efter repræsenteret i 31 lande.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 33 69 49 00

Skt. Petri Passage 5, 2. sal
1165 København

 
Brandhouse

Brandhouse

 

Brandhouse

brandhouse.com/

Brandhouse er et full-service marketing- og reklamebureau med ekspertise i konceptudvikling af corporate concepts, marketing- og salgskampagner mm. Brandhouse er teoretisk funderet i Arketypeteorien. Selskaberne i Brandhouse Group udgøres af Brandhouse, Maximus (dialogbureau), Affairs (customer experience), Outhouse (dtp og tilbudsaviser) samt designbureaet Bessermachen (packaging og identity).

Kontakt

Stiig Helgens Binggeli
+45 35 25 32 00

Middelfartgade 17, 2100 København Ø

 
Carat

Carat

 

Carat

www.carat.dk

Carat er et full service medie- og kommunikationsbureau med kompetencer indenfor alle mediegrupper og kommunikationskanaler. Carat er Danmarks største bureau målt på omsætning (2008) og har oplevet en kraftig vækst igennem en årrække, primært sikret gennem en strategisk tilgang til kommunikationsplanlægning og en stærk fokus på den digital afdelingen Carat Digital. Carat er en del af Aegis Media Plc som beskæftiger 14.000 i hele verden, herunder over 9.000 på de over 100 Carat kontorer i 83 lande.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Adm. Dir. René Westendahl
+45 77 40 06 00

Overgaden neden Vandet 7, 1414 København K

 
ClockWork

ClockWork

 

ClockWork

www.clockwork.dk/

ClockWork Reklamebureau er et Full-Service bureau, der udfører alle typer kommunikations- og reklameopgaver. Internationalt samarbejder vi med netværket Open Brands i London, der er et verdensomspændende branding- og kommunikationsnetværk.

Kontakt

+45 66 19 19 01

Østre Stationsvej 43 st. th., 5000 Odense C

 
Cosmic People

Cosmic People

 

Cosmic People

cosmicpeople.com/

We are a crowd agency that gives competitive power to companies through crowdsourcing ideas. Ideas and creativity that can be used in strategic research, innovation and content production.

We deliver full service crowdsourcing ranging from briefing, crowd dialogue, negotiation, legal clearing and finalization of all creative products from film to innovation.

You give a business challenge and we make thousands of creators work together on finding the best solution. It is a high quality, global, cost and time efficient process that is based on collective intelligence.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Pernille Simmelkiær, CEO
+45 22 45 06 86

Vester Farimagsgade 41, 7. sal
1606 København V

 
Crispin Porter + Bogusky

Crispin Porter + Bogusky

 

Crispin Porter + Bogusky

www.cpbgroup.com/

We are a cross between a big idea shop and a technology start-up with an unprecedented record for creating work that has a lasting impact on pop-culture and the digital marketing industry. Our focus is on solving business challenges first, not making ads, and we have a media-neutral creative approach with a particular strength in interactive. We are constantly striving to uncover new ideas and solutions in every possible area.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Mathias Birkvad
42 78 20 99

Strandgade 70, 2. sal
1401 København K

 
Crone & Co

Crone & Co

 

Crone & Co

www.croneandco.com

Vi er førende indenfor oplevelsesbaseret kommunikation og begivenhedsledelse.

Vi tror på, at handling betyder mere end ord.

Vi nytænker, hvordan man NÅR, BERØRER og ENGAGERER mennesker.

Vi leverer oplevelser, der driver forandring og skaber værdi for virksomheder, organisationer og brands.

Ægte involvering af mennesker skaber relationer og bygger loyalitet. Derfor tager vi altid udgangspunkt i vores klienters interessenter, når vi udvikler løsninger.

Vi hjælper virksomheder og brands med at skabe ekstraordinære oplevelser på tværs af kanaler og kontaktpunkter: Eventmarketing, brandaktivering, promotion aktiviteter, sponsorater og medarbejderengagement.

Vi har dertil en bred erfaring inden for konference management, udstillinger, offentlige og kulturelle events, workshops, nudging og adfærdsdesign.

Se eksempler på cases her

Kontakt

René Crone, CEO/Managing Director
(+45) 25 15 03 10

Vesterbrogade 149
1620 København V

 
Cross-Border Communication

Cross-Border Communication

 

Cross-Border Communication

www.cbc.dk/

CBC har arbejdet med international Business-to-Business markedsføring i mere end 28 år. Hovedydelsen er kreativ resultatskabende kommunikation af komplekse budskaber til professionelle målgrupper udenfor Danmark. Alt udvikles på engelsk som originalsprog for centraliseret markedsføring.

Se eksempler på cases her

Kontakt

35 25 01 60

Ryesgade 3 B, 2200 København N

 
Data2Decisions

Data2Decisions

 

Data2Decisions

www.data2decisions.com/

Data2Decisions hjælper virksomheder med at øge salg og indtjening ved at forbedre effekten af marketinginvesteringen. Vi bruger virksomhedens data samt forskellige statistiske metoder til at vise og forbedre den reelle effekt af marketing med virksomhedens salg og indtjening som omdrejningspunkt. Derved erstatter vi myter og mavefornemmelser med fakta og kan således kvalificere virksomhedens diskussioner og hypoteser. Endelig forankrer vi resultater og anbefalinger i kundernes dagligdag bl.a. ved hjælp af intuitive løsninger, som kan implementeres hos virksomheden.

Kontakt

Morten Saxlid
+45 4075 2888

Overgaden neden Vandet 7
1414 København K

 
DDB

DDB

 

DDB

ddbcopenhagen.dk/

DDB er et full-service kommunikationshus. Vi er fordelt på flere kompetenceområder, men arbejder sammen på kryds og tværs for til hver en tid at sikre, at vores kompetencer og ressourcer bliver sat i spil og udnyttet på den helt rigtige måde til vores kunders fordel.

Kontakt

3346 3000

Bredgade 6, 2. sal
1013 København K

 
Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network

 

Dentsu Aegis Network

https://dentsuaegisnetwork.dk/

Dentsu Aegis Network er gennem de sidste 5 år Danmarks hurtigst voksende medie- og marketing bureaugruppe. Vi hjælper vore kunder med at kommunikere med og opbygge relationer til deres kunder omkring deres produkter og brands. Vi gør dette på mange måder; ved at hjælpe kunderne med at forstå, hvad forbrugerne tænker, hvor de færdes, hvordan de bruger deres tid , og derefter ved at give kunderne mulighed for at kommunikere med forbrugerne på det rigtige tidspunkt, på den rette måde og på det rette sted.

Kontakt

+45 77 300 980

Overgaden neden Vandet 7
1414 København K

 
Entry

Entry

 

Entry

entrycph.dk/

Begavet strategi, gennemslagskraftige idéer og eksekveringer,
der bliver husket... det er vores kerne. Vi holder tovet og sørger for at orkestrere din markedsføring
og kommunikation. Helt eller delvist. Det er op til dig.

Vi sammensætter instrumenterne afhængigt af mål og midler.
Det kan fx være en grafisk designer i Argentina, webfolk i Kuala Lumpur og en CRM ekspert på Nørrebro.

Bare for at nævne et par stykker.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Lennart Fenger, Partner
+45 42 37 77 61

Frederiksborggade 1B, 2.
1360 Copenhagen K

 
envision

envision

 

envision

www.envision.dk/

Vi er et vidensbaseret full-service reklamebureau. Vidensbaseret fordi vores arbejde er funderet i grundige studier af forbrugere, marked og mærke, så vi rammer rigtigt og effektivt fra starten. Vi jagter konstant nye forbrugertendenser og har udgivet en lang række bøger og rapporter om bl.a. sundhed, fødevarer, sponsorater og digitale medier. Den ledestjerne, vi arbejder efter, hedder: Ideer, der giver mening. Strategien kan ikke stå alene, hvor rigtig den end måtte være. Det er kreativiteten og de gode ideer, der baner vejen for forbrugernes opmærksomhed og sympati.

Se eksempler på cases her

Kontakt

87 30 28 00

Christiansgade 30
8100 Århus C

 
EVENT Ministeriet by Scanholm

EVENT Ministeriet by Scanholm

 

EVENT Ministeriet by Scanholm

www.eventministeriet.dk

Vi gør jeres fest til en succes!

Vi er en af Danmarks mest erfarne arrangører af firmafester og events. Vi vad, hvad der skal til for at skabe succes og vi sætter en ære i at nå målet om glade og tilfredse destdeltagere hver gang. Vi har især fokus på fester fra 200 til 1.200 personer, men løfter både mindre og større arrangementer.
Vi tager hånd om det hele og VI GØR DET GRATIS, hvis bare vi må booke alle elementerne i en opgave.

Som jeres professionelle sparringspartner kan vi stå for hele festen eller varetage udvalgte opgaver. Vi tager fat i alle former for temafester og udsmykninger, totalarrangementer og events –fra idé og planlægning til udsmykning og afvikling. Vi skaber de perfekte, kreative rammer for festen i jeres egne lokaler eller finder de bedste egnede faciliteter udenbys.

Se bl.a. et af vores populære festoplevelser: Studio54

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt

Minister hotline
+45 31 31 17 17

Refshalevej 325, 1432 København K

 
Eventually

Eventually

 

Eventually

www.eventually.dk/

Eventually er et internationalt orienteret Event og Konferencebureau.

Vi tænker kreativt under hele eventplanlægningen – fra idé og konceptudvikling, til produktion og afvikling. Vores inhouse web- og grafiske afdeling skaber innovative og nytænkende løsninger, til konkurrencedygtige priser.

Vores spidskompetancer er:

 • Konferencer & møder
 • Produktlanceringer
 • Firmaarrangementer 
 • Kundearrangementer

Vi afvikler events for vores danske og internationale kunder - fra Kolding til Kenya, fra Norge til New York.

 

”Årets Bureau” i 2012, 2014 og 2015 (MPI og Kursuslex)

”Årets Innovator” i 2013 (MPI )

”Danmarks mest veldrevne bureau 2014” (Bureaubiz)

Se eksempler på cases her

Kontakt

Rikke Nordentoft Damborg, Adm. Direktør & Partner
+45 25 61 73 91

Magstræde 10A,
1204 København K

 
Experiencepartner

Experiencepartner

 

Experiencepartner

www.experiencepartner.dk/

Experiencepartner arbejder med levende kommunikation, i forbindelse med events, møder og konferencer. Vi løser alle former for opgaver indenfor oplevelsesmarkedsføring. Udgangspunktet kan være en skæv idé, eller et strengt fagligt arrangement, men opgaveløsningen er altid baseret på firkantet projektledelse og rund kundeforståelse. Vi praktiserer den levende del af integrerede kommunikationsløsninger. Ring og hør hvordan vi kan støtte dit projekt.

Kontakt

+45 32 96 09 61

Aarhusgade 130, 1, 2150 Nordhavn

 
Fireball

Fireball

 

Fireball

fireball.dk/

Fireball er et marketingbureau.

Som de fleste bureauer hjælper vi vores kunder med at sælge deres produkter.

Hos fireball handler det primært om at optimere produkter, indkøbsoplevelser og butikker for at gøre dem lettere at købe ind i.

Hvorfor…?

Fordi vores erfaring fortæller os, at det er mere effektivt at gøre dit produkt forførende i købssituationen, end det er at forsøge at forføre med reklame, hvis det ikke er det.

Med det udgangspunkt har vi dygtiggjort os i at udnytte de kontaktpunkter du allerede har. Dér hvor forbrugerne møder din virksomhed i dag: I butikken. Ved hylden. Ved brug. På nettet. I mødet med personalet. For ingen andre medier giver dig samme mulighed for at levere en oplevelse – der både sælger og brander dine produkter. Helt tæt på købet.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 3525 4400

Livjægergade 17, st. th., baghuset
DK-2100 København Ø

 
Format Agency

Format Agency

 

Format Agency

format-agency.com/

Format Agency defines new formats within communication, conferences and meetings. We focus on both form and content, and we know what works in practice. We create measurable effects, by involving ourselves at all levels: From the preliminary reflections to the final execution, and with purpose as our main focus, we make your communication, meetings and conferences a good investment.

Format Agency creates value at all levels in organizations, from steering committees to practical collaboration with executive departments. We contribute to all phases of the process, from establishing purpose and agenda, developing concept and methods, to implementation and evaluation of results and effects. We organize our individual project collaborations based on the involved competencies and resources, in order to optimize both results and finances.

Se eksempler på cases her

Kontakt

David Brandenhoff
+45 3145 6786

Guldbergsgade 29A, 2. sal
2200 København N

 
Gejst Studio

Gejst Studio

 

Gejst Studio

gejststudio.com/

Vi brænder for at skabe forandring.

Gejst/Studio er et digitalt designbureau baseret i Aarhus. Vi er en flok kreative, designere, udviklere og strateger, der skaber digitale oplevelser og produkter, der hjælper virksomheder med at vokse, og som tilfører værdi til deres kunder.

Vi hjælper vores kunder med at opnå deres målsætninger ved at kombinere brugerindsigter, design, digitale strategier, innovativ storytelling, engagement og teknologi.

Vi er et multiplatformsbureau, der udvikler hjemmesider, kampagner, digitale strategier, applikationer, indholdsstrategier og stort set alt andet med en digital tilgang.

Vi interesserer os for den digitale fremtid og tror på, at engagerende digital innovation kan skabe værdifulde forbindelser mellem mennesker og brands.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Jesper Broberg Bang, Managing Director
+45 23 72 81 21

Mejlgade 35ADK-8000 Aarhus

 
GroupM

GroupM

 

GroupM

groupmdanmark.dk/

Danmarks største mediabureaugruppe

GroupM’s fornemmeste mål er at skabe fordele for vores annoncører via samarbejdet med gruppens bureauer. Det gør vi blandt andet gennem skala, finansiering, trading samt udviklingen af unikke mediepartnerskaber og egne værktøjer.

GroupM er Danmarks største mediabureaugruppe bestående af Maxus, MEC, Mediacom, Mediabroker, Mindshare, Promedia, Intelligence Group og Xaxis – med i alt 355 ansatte og en samlet omsætning på 2,3 milliarder kroner i 2013.

Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede media-, kommunikations- og marketingspecialister, og sammen brænder vi for at bidrage aktivt til udviklingen af mediepartnerskaber samt nye digitale, sociale og databaserede kommunikationsplatforme.

GroupM er en del af WPP-netværket, som er en af verdens største kommunikationskoncerner og desuden børsnoteret på London Stock Exchange og Nasdaq.

Så både globalt og regionalt har vi dedikererede teams, der arbejder med at formidle ny viden og best practice. Vi bruger samtidigt vores globale størrelse til at foretage omfattende investeringer i nye kompetencer og ny teknologi.

GroupM Danmark har domicil på Kristen Bernikowsgade 1 et stenkast fra Amagertorv.

Se eksempler på cases her

Kontakt

33 38 18 00

Kristen Bernikowsgade 1, 4.sal
1105 København K

 
Grunk Event

Grunk Event

 

Grunk Event

grunkevent.dk/

Vi er et professionelt eventbureau, som udvikler og arrangerer skræddersyede events, uforglemmelige firmafester, effektiv teambuilding og store festival-oplevelser.

Vi tror på at alt kan lade sige gøre, med den rette indstilling og de rette mennesker. Vi er ikke bedre end dem vi bruger, så derfor bruger vi kun de bedste af de bedste!

Derfor er vores motto ”Fra idé til virkelighed!”

Kontakt

Morten Grunk, Direktør
22 60 08 30

Hørvænget 3
2630 Taastrup

 
Havas Media

Havas Media

 

Havas Media

www.havasmedia.dk/

Havas Media er et mediebureau ud over det sædvanlige. Først og fremmest drejer Havas Media sig om kompetente mennesker, med masser af erfaring som udfordrer og finder nye veje til at få media til at virke bedre. Mennesker som involverer sig i vores kunders forretning, og som kan relatere media til vore kunders mål. Spørg dem bare – altså vores kunder.

Kontakt

Johnny Twile
+45 40 38 10 07

Jagtvej 169B, 2100 København Ø

 
Havas Worldwide Copenhagen

Havas Worldwide Copenhagen

 

Havas Worldwide Copenhagen

www.havasworldwide.dk/

Havas Worldwide Copenhagen (tidligere Euro RSCG Copenhagen) er et stærkt, dansk bureau, som er en del af Havas Worldwide, verdens 5. største bureaukæde med 316 bureauer i 75 lande. Vi arbejder med on- og offline-kommunikation både nationalt, nordisk og internationalt inden for såvel B2C som B2B og corporate communications samt diverse holdningskampagner og offentlig kommunikation.

Se eksempler på cases her

Kontakt

77 33 44 00

Jagtvej 169B, 2100 København Ø

 
Hilmar & Høgsberg

Hilmar & Høgsberg

 

Hilmar & Høgsberg

hilmarhogsberg.dk/

Hilmar & Høgsberg er et mindre og agilt mediebureau tung på senior-ressourcer, datasystemer og indsigter. Her mødes kunderne af en kreativ og strategisk medierådgivning baseret på et solidt og fremsynet medie- og målgruppekendskab.

Vi rådgiver og indkøber strategisk på tværs af alle mediegrupper med udgangspunkt i kundens udfordringer, ønsker og målgruppe. Hos os får kunderne kvalificerede indsigter og indkøb, og målbarhed og optimering er en naturlig del af vores tilgang. Rådgivningen er proaktiv og professionel fra første kontakt til evaluering af kampagnen. Vi går dialogbaseret og løsningsorienteret til alle udfordringer og opgaver, og vi sætter en ære i at eksekvere og levere til tiden. Her får kunden uvildig projektledelse med fokus på værdiskabelse og sund forretning – ja, og så taler vi dansk, når vi rådgiver!

Vi stræber efter at være i front og gøre en forskel for kunder og samarbejdspartnere hver eneste dag. Vi er superstærke og erfarne på samarbejdet med førende medier, reklame-, PR og kommunikationsbureauer og sætter en ære i at køre et sømløst og fordelagtigt samarbejde med fokus på kundens forretning og udfordringer. Uanset forretningen eller opgavens størrelse bliver man taget seriøst hos Hilmar og Høgsberg.

Kontakt

5144 8190

Aarhus
Graven 20, 1 sal. 8000 Aarhus C

København
Frederiksberg Alle 23 st th. 1820 Frederiksberg C

 
Hjaltelin Stahl

Hjaltelin Stahl

 

Hjaltelin Stahl

https://hjaltelinstahl.com/da

Hjaltelin Stahl laver, stærke og sammenhængende strategiske og kreative løsninger, på tværs af alle medier.

Kontakt

Steffen Hjaltelin
+45 6010 7770

Vestergade 10B, 3.-4., 1456 København K

 
Humanic Group

Humanic Group

 

Humanic Group

www.humanicgroup.dk/

Humanic Group er specialiseret i medarbejderoplevelser og –events for virksomheder og organisationer, herunder konferencer, teambuilding, firmafester og sundshedsevents. Vi blev etableret i 2004 af 2 partnere og har efterhånden udviklet os til et dedikeret team af 40 medarbejdere med tilknyttet leverandørnetværk.

Vores succeskriterier er, at alt skal gå op i en højere enhed, kundens budskab skal nå medarbejderne og helheden i eventen skal fremstå og føles vellykket. 

Vi tilbyder derfor en bred vifte af ydelser i forbindelse med arrangering af medarbejderoplevelser, herunder alt lige fra konceptudvikling til projektledelse, organisering og praktisk eksekvering.

 

 

 

 

Kontakt

Allan Hansen, Partner
70 22 65 75

Langelinie 10
2100 København Ø

 
iProspect

iProspect

 

iProspect

www.iprospect.dk/

iProspect er et førende search og performance marketing bureau med kontorer i København og Aarhus. Vi arbejder med digital performance marketing med udgangspunkt i tre overordnede indsatsområder, der alle har betydning for din virksomheds synlighed online – betalt annoncering på søgemaskinerne (PPC), søgemaskineoptimering (SEO) og webanalyse. iProspect er en del af Aegis Media Danmark.

Kontakt

(+45) 28 12 48 80

Overgaden neden Vandet 7, 3.sal, 1414 København K

 
IUM

IUM

 

IUM

www.ium.dk/

Initiative Universal Media er ét af Danmarks førende mediabureauer - med fokus på at være en kompetent rådgiver og forhandler omkring alle typer media for vores kunder, som hører til blandt landets største annoncører og reklamebureauer. Sammen med vore søsterselskaber i Sverige, Norge og Finland tilbyder vi endvidere en stærk nordisk medialøsning. Vi har specialkompetencer inden for markedsanalyse, sales modelling, sponsorering, events, sampling, mobile marketing og direct marketing. SKI godkendt media- og reklamebureau.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 33 69 49 00

Skt. Petri Passage 5, 2, 1165 København K

 
Kindly

Kindly

 

Kindly

www.kindly.dk

Kindly ønsker at gøre en forskel for sine kunder. Når vi møder vores kunders problem ønsker vi at løse problemet, mere end blot at gøre opmærksom på det via kommunikation. Ved at blande kommunikation, medieplatforme og teknologi tror vi på at vi kan ændre forbrugeres adfærd, aktivere et brands emotion eller produkters berettigelse. Vi tror på at alle problematikker, der involverer adfærd kan ændres ellers løses, så længe vi gør noget godt for alle parter der er involveret. Vi starter med forbrugernes behov og slutter med virksomhedens bundlinje.

Det vil vi gerne måles på.

Så hvis du har et problem, så lad os knække det.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Bureaudirektør: Henrik Larsen
+45 63 13 29 13

København:
Vestergade 18 B, 1 sal - 1456 København K

Odense:
Cikorievej 20 - 5220 Odense SØ

 
Kompas

Kompas

 

Kompas

kompas.dk/

Vi er et strategisk og eksekverende PR- og kommunikationsbureau. Vi giver ærlig, kompetent og værdiskabende rådgivning om relationer til kundens interessenter og medier i konstant forandring. Vi knokler og jagter målbare resultater via skræddersyede og kreative løsninger, der understøtter forretningen. Vi nytænker og udfordrer vores kunder konstruktivt. Fra A-Z som leadbureau eller som supplerende bureau i synergi med øvrig markedsføring.

15-20 medarbejdere uddannet i professionel kommunikation. Stiftet i 2004 af Bo Falsig og Thomas Hartvig, som stadig er partnere i firmaet. Inhouse analyseafdeling sikrer effektfuld temabaseret PR via data og surveys. Dygtige, tilknyttede AD’ere, grafikere, filmfolk og programmører. Medstiftere af det nordiske PR-netværk Nordic PR Partners og medlem af det europæiske PR-netværk Scholz & Friends og det verdensomspændende PR-netværk Chemia. Kontor på Toldbodgade 55 i København i stort mediehus med reklamebureauer og produktionsselskaber.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Thomas Hartvig, Kontaktdirektør og stiftende partner
+45 21 65 96 70

Toldbodgade 55
1253 København K

 
Konstellation & Republica

Konstellation & Republica

 

Konstellation & Republica

republica.dk/

Vi forstår detailhandlen. Republica er et reklamebureau, hvis autenticitet og fokus er målrettet detailhandlen.

Vi forstår detailhandlen og ved, at der er brug for andet og mere end at replikere sig selv ud fra traditionelle mønstre og gentagelser. Fremtiden og fremtidens muligheder inkluderer højere kompleksitetsgrader og kaossituationer. Derfor har vi gennem de seneste år foretaget store investeringer i opbygningen af kompetencer og værktøjer – fra Albertslund til Bangladesh.

Den formelle struktur er repræsenteret gennem vores fire kernekompetencer: En strategisk og kreativ kant, en effektiv og effektfuld eksekvering samt en digital tilstedeværelse der komplementerer den fysiske verden.

Hos Republica er kompetencer personer. Og sammen er personerne bureauet og bureauets produkt. Derfor møder vi vores kunder og opgaver med netop de personer, der giver mening i forhold til den givne udfordring. Og som i et samspil kan give løsningen mening. Kompetencer og personer der knytter sig og forpligter sig til hinanden gennem et fælles ærinde og en fælles passion for detailhandlen.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 88 38 30 30

Vallensbæk Torvevej 9, 2620 Albertslund

 
KONXION

KONXION

 

KONXION

https://konxion.dk/

MODERN MARKETING AGENCY

Det er ikke tilfældigt, at vi kalder os KONXION. For os handler det nemlig om at skabe connections, forbindelser.
Vi er en virksomhed, som lever af at skabe forbindelser mellem mennesker, mellem brands og kunder og mellem strategi og salg – i en verden der er blevet digital.

Som virksomhed er vi “født” digitale og sådan tænker vi også! Vi baserer vores løsninger på baggrund af data fremfor mavefornemmelse.
Tiden indbyder til at skabe nye forbindelser. Med den teknologi, der er til rådighed i dag, har virksomheder mulighed for at skabe tusindvis af forbindelser til nye og eksisterende kunder.
Kort sagt vi målretter dit budskab til den rette bruger, på det rette sted, og på det rette tidspunkt - dét er modern marketing.

Se vores cases HER

Kontakt

96 25 50 00

Slotsgade 27, 2. sal, 9000 Aalborg

 
LEAD Agency

LEAD Agency

 

LEAD Agency

www.leadagency.dk/

Vi har skabt LEAD for at hjælpe virksomheder til at nå deres mål i det, vi kalder de fælles verdener – hvor succes forudsætter, at man samler medarbejdere, kunder og interessenter omkring en fortælling, der giver mening. Vores arbejde samler mennesker gennem innovation, ledelse og kommunikation. Vi lægger strategier, lancerer produkter og ideer – på de platforme og i de kanaler, der er de rigtige for kunderne.
Vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder og for samfundet. Vi vil også gerne være en helt særlig type kommunikationsrådgiver – kommunikation med kant og holdning. Vi er tættere på mennesker, vi mener noget om samfundet og vi leverer kommunikationsløsninger, der sikrer en meningsfuld profil i medierne, politisk indflydelse og motivation hos dine medarbejdere.
Vores kernekompetencer omfatter

* Issues Management og krisekommunikation
* Public Affairs og lobbyisme
* Branding, grundfortællinger og strategi

* Analyse og insights
* Ledelseskommunikation og intern kommunikation
* PR
* Folkemødet på Bornholm
* LEAD Academy, innovation og udvikling

Vi er 35 medarbejdere og har kontor på Nørrebro i København.

Se eksempler på cases her

Kontakt

LEAD Agency
+ 45 28 44 12 24

LEAD Agency Ravnsborg Tværgade 5C, 1. Sal 2200 København N

 
Liquidminds

Liquidminds

 

Liquidminds

www.liquidminds.dk/

The media landscape is changing. The consumers are not what they used to be - or where they used to be. Sustainable competitive advantages no longer exist. Brands are not controlled by corporations, but among its users. Building strong positions cannot be done by using the static brand thinking.

We stepped away from a fixed mindset, creating fixed ad-solutions, working in fixed teams and the static agency thinking with fixed business models!

The world is no longer fixed. It’s liquid.

Kontakt

Vibeke Nannerup
+45 69 80 80 80

Slagtehusgade 10, 1. sal, 1715 København V

 
Lysholm Reklamebureau A/S

Lysholm Reklamebureau A/S

 

Lysholm Reklamebureau A/S

www.lysholm.dk

Vi er et fullservice bureau - der løser en bred vifte af kommunikationsopgaver. Størstedelen af vore kunder er mærkevareleverandører til detailhandlen, hovedsagligt repræsenteret inden for FMCG. På dette marked har vi opbygget en solid ekspertise, der gør os til en stærk sparringspartner på alt fra strategisk til taktisk plan.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 43 43 73 73

Park Allé 290, 2605 Brøndby

 
M2Film

M2Film

 

M2Film

m2film.dk/

M2Film is Denmark’s largest provider of commercials for all platforms. Our wide range of in-house facilities makes us a fast and flexible collaboration partner for production, post-production and animation. We live and breathe motion pictures, and we always walk that extra mile for our clients. M2Film is head quartered in Aarhus where 60 passionate people work at the top of the city. 35 creative colleagues work at the post-production company Duckling in Copenhagen, and in 2011 we launched the 3D company “Picture This Studio” in Thailand with a current staff of 108 people.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 70 21 40 20

Filmbyen 23, 8000 Aarhus C

 
Mantra

Mantra

 

Mantra

www.mantra.dk/

Mantra har skiftet form. Vi er blevet Danmarks første cloudbaserede bureau. Det betyder, at du nu får en hurtigere og lettere version af Mantra - med i princippet ubegrænset kapacitet. Uden om en kerne af rutinerede kræfter svæver en sky af specialister inden for alt fra produktion til media og web. Resultatet er, at du får et hold, der er sammensat optimalt til netop din opgave.

Lyder det luftigt? Så læs mere HER.

Kontakt

+45 33 14 87 88

Toldbodgade 36A, 1253 København K

 
MARVELOUS

MARVELOUS

 

MARVELOUS

marvelous.dk/

We are a digitally driven unit with a strong focus on social media. We focus on marketing that makes sense to your business – and not just look great.

We are a sub-brand under the larger Nordic agency IUM owned by our strong international network, IPG. This allows us to harvest the advantages of being big and to create synergies with the media planning side of campaign activity.

We have one united Nordic cooperation with shared management and multiple shared clients.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 31 79 49 00

Skt. Petri Passage 5, 2. sal, 1165 København K

 
Maxus

Maxus

 

Maxus

www.maxusglobal.dk/

Vi leverer skræddersyet mediestrategisk rådgivning, indkøb og planlægning, og vi stræber efter at løse vore kunders kommunikative udfordringer ved en kombination af et solidt markedskendskab og nytænkning i mediaplanlægningen Vi sammensætter kundeteams i henhold til kundens behov, således vi kan afdække alle relevante kommunikationskanaler med konstant fokus på målsætning og afkast. Maxus er i dag repræsenteret i 28 lande og har kontorer i alle 3 nordiske lande.

Kontakt

+45 70 20 71 15

Antonigade 4, 3. tv, 1106 København K

 
McCann Copenhagen

McCann Copenhagen

 

McCann Copenhagen

www.mccann.dk/

Sandheden er bindeleddet mellem vores kunder og deres kunder. På McCann Copenhagen kombinerer vi vores internationale netværk med en veludviklet situationsfornemmelse baseret på lokal indsigt. Derfor er vores motto: Truth Well Told. Vi er 33 kolleger og et full service bureau med erfaring inden for bl.a. massekommunikation, digital markedsføring, activation og health care.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Administrerende direktør Tobias Smidth-Fibiger
+45 33 13 42 43.

Borgergade 14
1300 København K

 
MEC

MEC

 

MEC

www.mecglobal.dk/

MEC leverer professionel rådgivning indenfor strategisk mediaplanlægning, digital kommunikation, brand- og målgruppeindsigt, communications planning, forhandling og –indkøb, reklameeffekt og økonomisk modellering. Derudover råder koncernen over nogle af Danmarks førende spidskompetencer indenfor sponsor- og eventmarkedsføring og search marketing.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 33 38 18 00

Kristen Bernikows Gade 1, 4. th., 1105 København K

 
MEC Access

MEC Access

 

MEC Access

www.mecglobal.dk/bureauet/

I MEC Access arbejder vi med oplevelsesmarkedsføring. Vi er eksperter i at hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med aktiviteter inden for sponsor- og eventmarkedsføring. Vi har stor erfaring i at danne partnerskaber og udvikle koncepter på tværs af en lang række platforme, heriblandt: Kunst, brands, broadcast, cause, celebrity, film, gaming, musik og sport. MEC Access er nordisk organiseret og er derfor på såvel lokalt som nordisk plan i stand til at levere strategisk funderede full service løsninger – fra rådgivning til implementering. Vi tilbyder desuden en unik og solid kombination af målrettede værktøjer inden for insight, ROI og evaluering, der gør det muligt for os at skabe effektive og forretningsrelevante kampagner for virksomheder og offentlige institutioner.

Kontakt

Helle Appelquist, Client Service Director
+45 21 81 82 83

Kristen Bernikows Gade 1, 4. sal, 1105 København K

 
Mediabroker

Mediabroker

 

Mediabroker

www.mediabroker.dk

Mediabroker er et mediabureau, der har specialiseret sig i at få kommunikation og medie til at skabe en direkte reaktion.Vi kalder det et Responsbureau, en blanding af det bedste fra et DM bureau og et mediabureau. Hos Mediabroker får du et bureau, der forstår responsmekanismer og hvordan man arbejder med Direct marketing, og kan omforme dette til mediaplaner.

Se eksempler på cases her

Kontakt

70 21 44 80

Antoniegade 4, 3. sal th.
1106 København K

 
MediaCom Danmark

MediaCom Danmark

 

MediaCom Danmark

www.mediacom.dk

MediaCom Danmark er et af de førende bureauer på markedet for medierådgivning og -formidling. Vores målsætning er at opbygge stærke mærker sammen med vore kunder; gennem et kreativt og resultatorienteret fokus på medievalg og -indkøb.

Kontakt

+45 33 76 00 00

Antonigade 2, 1106 København K

 
Mensch

Mensch

 

Mensch

www.mensch.dk/

Mensch is a consulting agency specialised in communication - communication that enables companies to develop their brands, products, business and organisations to meet and exceed their objectives.We prefer to work in open partnership with our clients, rather than for them, and we strive to understand their business better while at the same time challenging and inspiring them to see their business and the world from more angles.We deliver media neutral, integrated solutions and do not respect the barriers between owned, earned and bought platforms, between broadcasting, social and experiential or between digital and offline.We aim to deliver work with no dead ends. Our solutions are based upon communication eco-systems, designed to constantly re-engage the audience and provide one, seamless experience.We are independent and partner-driven. We are based in Copenhagen, but we think and work with a global outlook and support clients all over the world.Specialities: Achieving business goals through communication

 

Follow us on LinkedIn

 

Mensch movies

Kontakt

+45 33 13 19 99

Bredgade 41
1260 København K

 
Mercantila A/S

Mercantila A/S

 

Mercantila A/S

www.mercantila.dk

Mercantila er et reklame- og mediebureau, der fungerer som marketingchefens rådgiver og forlængede arm. Som et full-service bureau hjælper vi firmaer og organisationer med at udvikle, planlægge og gennemføre markedsførings- og kommunikations opgaver. I dialog med vores kunder arbejder vi med strategi og medierådgivning, design, web, udstillinger, PR og alle de andre discipliner der leder frem til den bedste sammensætning af kommunikationen. Vi favner bredt og er stærke indenfor en lang række områder, bl.a. detailhandel, uddannelse, faglige og politiske organisationer og industri.

Kontakt

+45 35 43 62 22

Borgergade 6
1300 København K

 
Mindjumpers

Mindjumpers

 

Mindjumpers

www.mindjumpers.com/

Mindjumpers is a social media management company specialized in creating conversations for some of the world’s leading brands.

We rely on a high level of trust to take care of brands, which is why we aim to be the best. We oversee all or parts of social media management – from editorial structures and content strategies to moderation and response.

Through our world-wide business network of local social media managers, we execute social media initiatives across the globe in a structured, quality assured and cost effective way that creates effect and value for your brand.

Kontakt

Jonas Klit Nielsen, CEO
20407091

Kristianiagade 8, 4.
2100 København Ø

 
Mindshare

Mindshare

 

Mindshare

www.mindshare.dk/

Medie- og kommunikationsbureau. Præcision og intuition. Strategisk tænkende og kreativt udøvende. Grundigt analyserende og god mavefornemmelse. Højre og venstre hjernehalvdel. Bundlinjefokuseret og chanceskabende. Nørdpotentiale og evigt nysgerrige. Verden er foranderlig og kompleks. Det bør dit bureau også være.

Derfor har vi sammensat et dygtigt hold - over 50 forward thinking people - med mange forskellige kompetencer, så vi kan løse de væsentligste marketing udfordringer for vores kunder - hurtigt, effektivt, innovativt og kreativt.

 • Medierådgivning/planning/indkøb
 • Kommunikationsstrategi
 • Konceptudvikling
 • Digital aktivering
 • E-commerce
 • Forbruger- og markedsanalyse
 • Social media management
 • Owned & earned media
 • SEO/SEM
 • Og meget andet ...

Godt arbejde skal både kunne måles og mærkes. Især på vores kunders forretning.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Adm. Direktør Martin Rasmussen
+45 70 22 75 25

Antonigade 4, 4.th, 1106 København K

 
Netbooster Agency

Netbooster Agency

 

Netbooster Agency

www.netbooster.dk

Netbooster Agency er et forretningsorienteret og eksekveringsstærkt full-service reklamebureau. Vi er undfanget i en digital tidsalder, men ved, at opdelingen mellem offline og online er passé. Vi ved også, at det er kommunikation - ikke teknik – der flytter forbrugere. Men i en tid hvor teknikken er et så bærende element for kommunikationen, er vi glade for at mestre disciplinerne i samspil.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 70 27 80 89

Pilestræde 52A, 3. sal, 1112 København K

 
NetworkCommunication

NetworkCommunication

 

NetworkCommunication

www.networkcommunication.com

NetworkCommunication er en netværksbaseret rådgiver med freelancenetværk over hele verden. Vi arbejder primært for virksomheder indenfor transport og infrastruktur samt for professionelle servicevirksomheder, der står i et paradigmeskifte. Vi er specialister i kommunikation i netværker og arbejder målrettet med lead generering.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 70 26 36 18

Østergade 42, 3., 1100 København K

 
Nørgård Mikkelsen

Nørgård Mikkelsen

 

Nørgård Mikkelsen

https://www.nmic.dk/

Hos Nørgård Mikkelsen skaber vi dynamiske brands ved at kombinere innovation og kommunikation.

Når vi har fokus på, at brands skal være dynamiske, så er det fordi, der er sket et skift: Hvor branding tidligere var et løfte om ensartet høj kvalitet, så handler branding i dag om at forstå og imødekomme kundernes konstant skiftende behov.

Vi ser derfor en vigtig opgave i at se nye perspektiver og forny brandoplevelsen rundt om en klar brandhistorie, dels ved at skabe innovation inden for produkt, service og oplevelse, og dels ved at kommunikere det relevant og markant på tværs af platforme.

Nørgård Mikkelsens mål er helt enkelt. Vi vil skabe værdi for mennesker og vækst for brands.

Kontakt

+45 70 20 20 65

Englandsgade 24, 5000 Odense

 
Oath

Oath

 

Oath

www.oath.com

BUILD BRANDS PEOPLE LOVE

Oath is a global branded video agency that provides advertisers with customized online video strategies that will increase brand awareness and uplift. Oath is the mother brand of AOL (formerly GoViral in Denmark), Yahoo, Be On, RYOT, Huffington Post, Tumbler and many more. Oath has the legacy, history, know-how and the brand stack to build brands people love. We reach over one billion people around the world with a dynamic house of 50+ media and technology brands. A global leader in digital and mobile, Oath is shaping the future of media.

Some facts about us:

We build the industry’s best advertising and publishing technology across mobile, video, search, native and programmatic.
We reach people anytime and anywhere across screens and platforms from mobile, OTT and linear TV to live events and social.
We unlock hundreds of billions of data points to make digital experiences more personal and more powerful than ever.

Kontakt

Thomas Serup
+45 26 73 80 00

Købmagergade 26G, 2 th.
1150 København K

 
Ogilvy Danmark

Ogilvy Danmark

 

Ogilvy Danmark

www.ogilvy.dk/

Strategisk, digitalt og kreativt bureau

Hos Ogilvy definerer vi holdningen, omsætter den til handling og hjælper brands til at gøre en forskel.
Ogilvy har altid været defineret af vores evne til at bygge brands. Det kræver en dyb forståelse for, hvordan kommunikationsteknologi, kanaler og kreativitet kan kombineres
med en verden, hvor forbrugeren er i kontrol og indsigter er altafgørende.
Derfor stiller Ogilvy altid med et stærkt ekspertpanel, der dækker alle parametre fra strategiske plannere,
rådgivere og stærke projektledere til kreative genier.

Med specialkompetencer indenfor CRM, Health og Strategisk rådgivning skubber Ogilvy grænserne og
sørger for, at din virksomhed, dit brand eller dit produkt følger tiden og udviklingen.
Ogilvy samarbejder med private og offentlige virksomheder i Danmark og Internationalt, og vi leverer
ydelser inde for strategi, produkt- og konceptudvikling, lige som vi skaber integrerede kommunikations- og
brandingløsninger med målbar effekt, indenfor B2B, B2C og Healthcare.

Som David Ogilvy siger: We sell… or Else!

Kontakt

Pia Tandrup
+45 40 38 33 55

Ogilvy Danmark A/S
Toldbodgade 55 B
DK-1253 København K

 
OMD Danmark

OMD Danmark

 

OMD Danmark

www.omd.com/denmark/global-media-agency

OMD er de sidste 13 år i træk blevet kåret som Danmarks bedste mediabureau af annoncørerne i Danmark. OMD er en del af Omnicom Media Group.

Kontakt

Bo Damgaard
+45 38 14 56 00

Midtermolen 3
2100 København Ø

 
Omnicom Media Group

Omnicom Media Group

 

Omnicom Media Group

www.omnicommediagroup.com/

Omnicom Media Group (OMG) is the media services division of Omnicom Group Inc. Omnicom Media Group includes the full service media networks OMD, PHD and Prometheus as well as a number of specialty media communications companies.

Kontakt

+45 38 14 57 00

Midtermolen 3
2100 København Ø

 
Orchestra

Orchestra

 

Orchestra

www.orchestra.dk/

Vi er her for at forandre måden, du tænker og bruger medier på. Vi udfordrer dig til at tænke frit på tværs af mærker, medier og mennesker for at udnytte nye muligheder. Orchestra er fremtidens mediabureau.

Kontakt

John Herup
+45 30 11 68 20

Gyldenløvsgade 9
1600 København V

 
Performics

Performics

 

Performics

www.performics.com/

Our performance specialists are certified experts & recognized thought leaders who apply the fundamentals of search to create performance-based marketing programs across channels & devices. Their proficiency in paid search, SEO, feeds, social, display, mobile, & affiliate empowers our clients to make smart decisions about their digital spend & increase ROI

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 35 20 00 80

Sankt Annæ Plads 13
1250 København K

 
PHD Copenhagen

PHD Copenhagen

 

PHD Copenhagen

www.phdmedia.com/denmark/

PHD er et full service mediebureau, hvis mission er at tilføre vores kunder konkurrencekraft via innovation og nytænkning. PHD’s arbejdsproces er lagt an på et tæt og integreret samarbejde med vores kunder og deres bureauer, for sammen at sikre de bedste løsninger. Hos PHD ligger vi vægt på, at alle kunder hos PHD har senior ressourcer tilknyttet deres daglige team for at sikre en kvalificeret rådgivning på alle niveauer.

Kontakt

+ 45 33 77 13 00

Midtermolen 3A
2100 København Ø

 
Posterscope Danmark

Posterscope Danmark

 

Posterscope Danmark

www.posterscope.com/

Vi er Danmarks største og førende Outdoor bureau, der rådgiver og hjælper vores kunder med at optimere deres marketing budget. Vi har mange års erfaring med at rådgive omkring kreative løsninger for Outdoor kampagner. Vi indkøber i dag kampagner for nogle af Danmarks største virksomheder og er markedsledende i 20 lande, hvor vi rådgiver og indkøber de optimale kampagner. Det betyder, at vi med mange års international erfaring har en stor viden og kan rådgive kunderne, til den optimale Outdoor kampagne. Vores sigte er en forståelse i markedet for en rentabel afvikling af Outdoor kampagner og levere løsninger, som kan eksekveres målbart og kreativt!

Se eksempler på cases her

Kontakt

Mads Alexandersen
+45 60 11 23 45

Overgaden neden Vandet 7
1414 København K

 
Pravda

Pravda

 

Pravda

pravda.dk/

Pravda blev etableret i 1969 – men det eneste gammeldags ved vores reklame- og digitalbureau er serviceniveauet. Vi arbejder resultatorienteret med B2B- såvel som B2C-kunder, der vil positionere sig gennem ærlig og vindende kommunikation. Fordi vi tror på, at det er her, sandheden, værdien og effekten ligger. Vi gør alt dette online og offline. Lokalt og nationalt. Med hård hånd og blød forståelse. Og så er vi i øvrigt ret stolte over at være kåret som Danmarks Mest Veldrevne Bureau i 2013

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 86 13 88 77

Fredens Torv 8, 8000 Aarhus C

 
PrimeTime Kommunikation

PrimeTime Kommunikation

 

PrimeTime Kommunikation

primetime.dk/

PrimeTime Kommunikation A/S har siden sin etablering i 2001 vokset sig til at være blandt de førende bureauer inden for PR, PA og kommunikation i Danmark. I dag tæller virksomheden 37 medarbejdere med politisk, journalistisk, kommunikationsfaglig eller anden akademisk baggrund.

I PrimeTime Kommunikation er vi stolte af at være udnævnt som Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen i både 2008, 2009 og 2010.

Det samme gør sig gældende for vores medarbejdere. Vi lægger vægt på, at vores kunder så vidt muligt ikke møder en ny konsulent midt i et forløb, og derfor er vi glade for at have en af branchens ikke blot dygtigste, men også mest stabile personalegrupper.

Hvad laver vi?
PrimeTime Kommunikation arbejder strategisk med kommunikation og rådgiver i kommunikationsspørgsmål af enhver art. Vi skaffer vores kunder omtale i medierne med de historier og budskaber, der bedst støtter deres værdier og strategiske forretningsmål.

Vi hjælper desuden virksomheder og organisationer med at navigere i det politiske system gennem udvikling af public affairs-strategier, og vi tilbyder analyser, som optimerer din virksomheds eller organisations strategiudvikling.

Hvem er vores kunder?
Vores kunder dækker en bred vifte af brancher og tæller alt fra store offentlige organisationer og private virksomheder til iværksættere og enkeltpersoner.

Vores virksomhed ligger i København, men vi løser opgaver for kunder i hele Danmark og kan også tilbyde rådgivning i udlandet på højeste niveau via vores partnerskab i Worldcom Public Relations Group – verdens største netværk af uafhængige PR-bureauer.

Kernekompetencer:
• PR og strategisk kommunikation
• Krisestyring
• Medie- og tv-træning
• Public Affairs
• Online- og webkommunikation
• Kundekommunikation og -magasiner
• Omdømmeregnskaber
• Interessent- og aktøranalyser
• Medieanalyser
• Kampagner og events

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 33 13 05 25

Nørrebrogade 45, 2200 København N

 
Promedia

Promedia

 

Promedia

promedia.dk

Markedsleder inden for jobannonceformidling, produktion og rekrutteringskommunikation; kommunikation af virksomhedens brand og virksomhedens kultur til den rigtige målgruppe.

Kontakt

+45 33 76 00 00

Antonigade 2, 1106 Købenahavn K.

 
Promoters

Promoters

 

Promoters

promoters.dk/

Vi er et promotion- og eventbureau der brænder for at levere budskaber gennem levende markedsføring.

Vi arbejder med sampling, events, konferencer og messer og vi kan være med hele vejen fra rådgivning til kreative oplæg over eksekvering og evaluering. Vi baserer vores arbejde på dokumenteret erfaring og sørger for at vende tingene rigtigt, så vi først skaber et solidt fundament og derefter tilføjer de kreative elementer. Vi har til dato leveret flere end 2.000 events i alle afskygninger for vores kunder i hele Norden.

Kontakt

Danny Fogel, Managing Director
+45 31 20 48 00

Gammel Mønt 4, 4. sal
1107 København K

 
PS Communication Denmark

PS Communication Denmark

 

PS Communication Denmark

ps-com.dk/

PS Communication er et full service reklame- og kommunikationshus for lokale, nordiske og internationale kunder. Vi kalder os ikke eksperter i hverken digitale medier, onlinemarketing eller andre buzzword-discipliner. Derimod ved vi, hvad der virker for os og vores kunder, fordi vi har et indgående kendskab til det nordiske marked og de nordiske forbrugeres præferencer. Det gør os i stand til at skabe fortællinger, kampagner og content, som knytter brand og forbrugere tættere sammen, og at udvælge de medier og kanaler, som egner sig bedst til at formidle de budskaber, vi er kommet frem til sammen med vores kunder.

Kontakt

+45 70232456

Tagensvej 85F
2200 København N

 
Publicis Media Danmark

Publicis Media Danmark

 

Publicis Media Danmark

Kontakt

CEO Stine Halberg
+45 21 63 21 19

Landemærket 10, 3. sal, 1119 København K

 
RelationshusetGekko

RelationshusetGekko

 

RelationshusetGekko

www.relationshusetgekko.dk/

Vi er Nordens mest vindende dialog og direct marketingbureau. Vi vil gerne måles på resultater og være kendt for at finde nye veje til ROI. Vi arbejder på tværs af medier – og gerne i samarbejde med andre kompetente bureauer.

Se eksempler på cases

Kontakt

+45 31 10 00 95

Rosenvængets Alle 11, 1. sal, 2100 København Ø

 
Relevans

Relevans

 

Relevans

www.relevans.dk

Direct marketing, dialogmarkedsføring, branding og digitale løsninger er Relevans’ kernekompetencer. Vores løsninger har altid relevans for din målgruppe i både form, indhold og mediavalg. Vi sørger for, at budskaberne matcher målgruppernes valgkriterier. Og vi udformer kommunikationen, så den skaber præference hos modtageren og aktiverer hans/hendes beslutsomhed. 

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 33 25 82 82

Alhambravej 10, 1826 Frederiksberg C

 
Reputation

Reputation

 

Reputation

www.reputationcph.com

Reptutation er kreativ spydspids for Publicis og Leo Burnett i Danmark. Bureauet er en del af Publicis Groupe - Europas største bureaugruppe. Vi arbejder primært inden for reputation management, corporate branding og product branding. Vores internationale erfaring har gjort os til global lead agency for 8 virksomheder og nordisk lead agency for 4 andre.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+ 45 33 38 50 00

Bredgade 15, 1260 København K

 
Resolution Media

Resolution Media

 

Resolution Media

resolutionmedia.com/dk/da/

I Resolution er vi hele tiden på jagt efter ny viden, systemer og løsninger inden for digital markedsføring, som kan være med til at forbedre vores annoncørers digitale forretning.

Vi stræber efter at lære hurtigere end alle andre i markedet for at sikre os det bedste udgangspunkt for innovation og entreprenørskab. Vi accepterer aldrig status quo.

Resolution er etableret af en gruppe af intellektuelt nysgerrige mennesker, som tror på, at der altid kan opnås bedre resultater for annoncørerne. Vi arbejder hver dag på at skabe en sand entreprenørånd både i vores arbejde og i vores medarbejdere.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 38 14 57 00

Midtermolen 3
2100 København Ø

 
Responsive

Responsive

 

Responsive

www.responsive.dk

Responsive hjælper virksomheder med at analysere markedet og målgrupper, på jagt efter de rigtige kunder. Vores koncept bygger på at udarbejde strategier, som hjælper virksomheder med at opbygge relationer til deres kunder, fra start til slut i kundernes ”livsforløb” Vi tror på, at langvarige relationer skaber de bedste resultater, derfor skal man også fokusere lige så meget på at fastholde kunderne som at få dem Vi har et stærkt fokus på resultater, og vægter altid effektivitet højere end kreativitet.

Kontakt

+45 39 40 11 40

Landemærket 29, DK-1119 København K

 
Retriever Danmark

Retriever Danmark

 

Retriever Danmark

www.retriever.dk

Retriever Danmark har i over tre år leveret medieovervågning til store danske offentlige og private virksomheder og organisationer. De første tre år under navnet NewsWatch, men fra juli 2012 blev NewsWatch en del af nordens største medieovervågning og er dermed som eneste aktør fuldt dækkende i Danmark, Norge og Sverige.

Kontakt

+45 36 99 05 86

Store Kongensgade 81, 1264 København K

 
Robert/Boisen & Like-minded

Robert/Boisen & Like-minded

 

Robert/Boisen & Like-minded

www.rblm.dk

Robert/Boisen & Like-minded er et fullservice bureau, der med et stærkt netværk af specialistbureauer og udenlandske freelancere er vant til at løse omfattende og komplekse marketingudfordringer såvel i Danmark som globalt. Listen af cases tæller nogle af Danmarks og Europas største virksomheder. Halvdelen af bureauets opgaver var i 2008 internationale. Robert/Boisen & Like-minded er grundlagt på en viden om, at man ved at tænke smart kan få ethvert marketingbudget til at syne større. De henvender sig til 'like-minded' individer og virksomheder, der deler synspunktet om, at kreativ tænkning er en genvej til effektive kommunikationsløsninger. Bureau bag Årets produktlancering i Danmark 2008/2009 (Somersby).

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 91 56 56 00

Chr. IX's Gade 3, 1111 København K

 
Rodkjær

Rodkjær

 

Rodkjær

www.rodkjaer.dk/

Vi designer oplevelser og skaber rum

Rodkjær Events er et eventbureau. Ganske enkelt - uden så mange dikkedarer. Et eventbureau, der laver unikke events og kreative dekorationer. Fra de helt store mega events til de mere intime oplevelsesevents. Uanset omfang skaber vi events professionelt, ærligt og dynamisk.
Siden 1999 har vi serviceret landets største og bedste virksomheder, storcentre og konferencehoteller med fester, events og dekorationer. Vi er kendte for at være på forkant med tendenser og levere gennemtænkte og gennemførte løsninger.

Kontakt

Mikael Rodkjær
8748 0100

Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg

 
Saatchi & Saatchi

Saatchi & Saatchi

 

Saatchi & Saatchi

www.saatchi.dk/

Saatchi & Saatchi Copenhagen åbner dørene i februar 1987 som en del af det bureaunetværk, brødrene Charles og Maurice Saatchi har grundlagt i London 17 år tidligere.

I dag har vi hovedkvarter i New York og 139 søsterbureauer i 75 lande. Derudover er vi en del af Publicis Groupe, som blandt andet tæller Fallon, Leo Burnett, BBH og Publicis.

Selvom vi ofte laver nordiske kampagner – og nogle gange verdensomspændende kampagner gennem Saatchi-netværket – ligger vores spidskompetence naturligvis på det danske marked. Det har resulteret i over 25 år i toppen af dansk reklame, og dér arbejder vi hårdt for at blive.

Gennem tiden har vi modtaget et hav af fine priser i Cannes, AD&D, AEA, Eurobest, Creative Circle og så videre. Priserne er vi enormt stolte af, men de er aldrig målet i sig selv. Vi vil løfte vores kunders forretning. Når arbejdet så kaster priser af sig, kan vi nyde champagnen sammen.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 33 93 79 80

Landemærket 10, 2. sal
1119 København K

 
Signatur

Signatur

 

Signatur

www.signatur.dk/

Signatur A/S hjælper virksomheder - offentlige og private - med at kommunikere, når de skal profilere sig selv. I snart 20 år har vores kerneområde været at udarbejde og booke JOBANNONCER. Vi leverer også alt i kampagner og profileringsmateriale. Vi kommer gerne med gode ideer eller udvikler den bedste ide sammen med dig og din virksomhed.

Kontakt

+45 33 18 72 00

Hauser Plads 10, st.
1127 København K

 
SNOW agency

SNOW agency

 

SNOW agency

snowagency.dk

SNOW hjælper brands med at blive synlige på de digitale platforme. Vi ved, hvad der virker. Og vi har værktøjerne til at få det til at ske.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Anders Brøndberg
Fast: +45 70204770. M: +45 31531700

Gammel Mønt 2, 1. sal - 1117, København K

 
Spoiled Productions

Spoiled Productions

 

Spoiled Productions

spoiledproductions.com/

Spoiled Productions er et kreativt produktionsselskab, der arbejder med promos/musikvideoer, reklamefilm og forskellige digitale løsninger.

Vi producerer kreative løsninger fra første draft til færdig eksekvering. Vi arbejder med de bedste instruktører i Skandinavien, og har et stærkt post-produktion set-up inkl. CGI/Motion Graphic Artist og lydstudie.

Kontakt

+45 33 46 30 00

Store Strandstræde 9, 2.sal, 1013 København K

 
Subsero

Subsero

 

Subsero

subsero.dk/

Vi er The Customer First Agency. Det betyder, at vi hjælper vores kunder
med at skabe præference, samtale og salg ved at sikre relevans og
involvering for deres kunder på tværs af kanaler og digitale platforme. Det
gør vi så godt, at vi er det digitale bureau i Danmark, der har de mest
tilfredse kunder (Kilde: MyImage 2018).

Se eksempler på cases her www.subsero.dk/cases

Kontakt

Brian Schøler, Kontaktchef
8832 9009 / 3175 4100

Toldbodgade 36 ADK-1253 København K.

 
Sunrise Reklamebureau

Sunrise Reklamebureau

 

Sunrise Reklamebureau

www.sunrise.dk/

Vi tror på, at engagement og tæt dialog skaber de bedste forudsætninger for et inspirerende og konstruktivt samarbejde og hermed også for mere effektive løsninger. Advertising Effectiveness Award cases: 2005 Skoda (vinder), 2007 Garant, 2008 Rejseplanen, 2009 KIWI minipris (vinder) og Skoda, 2010 KIWI minipris(vinder), Boxer(vinder) og Hjerteforeningen(vinder). 

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 70 13 31 32

Hillerødgade 30 B, 2200 København N

 
Suzumuchi

Suzumuchi

 

Suzumuchi

suzumuchi.com

Suzumuchi er et digitalt bureau, der bygger på ideen at integration af medier er essentielt, men digitalt er det logisk sted at starte, hvorfra kampagnen så udvikles.

Dette betyder i praksis at vi udvikler vores kampagner nedefra/op. Vi starter med at identificere den rette indsigt og konversation, da etablering af den rigtige konversation er helt afgørende for succes i de sociale medier. Herefter udvikler vi videobannere, microsite/website POS materialle og Sociale medier. Først når dette er på plads udvikler vi i det tredie lag massekommunikationen. Denne måde at bygge en kampagne op på sikrer at vi får maksimal ROMI effekt ud af investeringen, specielt i forhold til de dyre massemedier, da vi bruger disse til at starte en relevant konversation med målgruppen henover både Earned og Owned media.

Kontakt

+45 22 48 98 18

Bredgade 75
1260 København K

 
Sylvester Hvid & Co.

Sylvester Hvid & Co.

 

Sylvester Hvid & Co.

shc.dk/

Sylvester Hvid & Co. er Danmarks ældste reklamebureau, stiftet i 1899.

Vi skaber kreative løsninger på forretningsmæssige udfordringer ved at udvikle og kvalificere kundernes relationer til deres interessenter i alle kontaktpunkter. Vi bringer med andre ord vores kunder tættere på deres kunder og markeder.

Den forretningsmæssige udfordring kan være intern eller ekstern. Den kan handle om rekruttering af medarbejdere, intern motivation, brand building, design, afsætning af varer eller services m.v.

Men udfordringen kan også handle om produktudvikling, prissætning, afsætningsstrategier m.v. Udfordringer der ikke i udgangspunktet tager et kommunikativt afsæt. Som led i vores integrerede tilgang til kommunikation beskæftiger vi os nemlig også gerne med de udfordringer, der går forud for kommunikationsindsatsen.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Kenneth Hansen, Adm. Direktør
+45 2222 4700

Ndr. Fasanvej 91
2000 Frederiksberg

 
TBWA & BBDO

TBWA & BBDO

 

TBWA & BBDO

www.tbwa.dk/

Vi er sat i verden for at hjælpe brands til at få en større del af fremtiden. Vores mantra er derfor, at styrke vores kunders konkurreneevne. Kan vi udvikle et brand til at blive markedsleder i sin kategori, er vi i mål med vores ambitioner.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Erich Karsholt
+45 20 31 14 16

Bredgade 6, 3. sal, 1260 København K

 
The Competence Company

The Competence Company

 

The Competence Company

tcc.world/

TCC (The Competence Company) er et Meeting & Event agency med specialkompetence indenfor faglige events. Vi hjælper vores kunder med at kommunikere effektivt og opnå de målsatte resultater ved at udvikle og eksekvere outstanding løsninger på møder, konferencer og events.

Siden 1995 har vi organiseret alle former for møder, kick-offs, produktlanceringer, konferencer, kundeevents, hospitality events, road shows og mange flere. Ved at arbejde med Substans, Engagement og Begejstring kombinerer vi det faglige indhold med følelser og oplevelser og sørger dermed for, at budskaberne bliver forstået og husket af deltagerne.

De løsninger, vi skaber, har typisk et eller flere af følgende formål:
- styrke relationer og loyalitet blandt kunder og medarbejdere
- formidle og forankre viden
- øge salget
- aktivere brand
- lancere nye produkter og services
- forbedre motivation

Som et dansk bureau løser vi selvfølgelig masser af opgaver i Danmark og Norden. Samtidig har vi den største globale erfaring, idet vi gennem 20+ år har skabt løsninger i Europa, Nordamerika, Asien, og Afrika. Bare inden for de seneste par år har vi arbejdet i Bangkok, Istanbul, Chicago, Barcelona, Bali, San Diego, Las Vegas, Zagreb, Boston, Oslo, Göteborg og Alicante.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Michael Bramsnæs, adm. direktør, ejer
+45 2032 8990

Ellesøpark 15 2950 Vedbæk

 
The Unicorn

The Unicorn

 

The Unicorn

www.theunicorn.dk

Vi laver arbejde, der er folks tid værd. Ideer, der har gjort sig fortjent til opmærksomhed, uanset hvor man møder dem: I nyhederne, i metroen eller under snakken over middagsbordet.
Desværre hænger gode ideer ikke på træerne, og det kræver hårdt arbejde og en tro på dem, for at fange dem - ligesom med enhjørninger.

Læs mere på theunicorn.dk

Kontakt

METTE HØRDUM
+45 31 10 13 16

Njalsgade 21G, 3.
2300 København S

 
The&Partnership

The&Partnership

 

The&Partnership

www.theandpartnership.com/

The&Partnership er et moderne bureau skabt til en ny æra: datadrevne, agile og med håndplukkede teams til den enkelte kunde.
Vi leverer full-service løsninger for vores kunder indenfor blandt andet strategi, reklame, digital, medier, content og produktion og vi tilbyde noget, som kun få andre kan: dyb kreativ forståelse, ledende data- og teknologi-kompetencer og stor indkøbskraft af medier i joint venture med GroupM.

Kontakt

Allan Andreassen
+4531412569
 
Tre Kronor Media Danmark

Tre Kronor Media Danmark

 

Tre Kronor Media Danmark

www.trekronormedia.dk/

Tre Kroner Media er et resultatbaseret mediebureau, der bruger medier, kreativitet og teknologi til at gøre en forskel for vores kunder. Du vil have resultater. Vi ønsker at opnå resultater. Resultater som er målbare – ikke kun på bundlinjen, men gennem hele værdikæden.

Vi tager ansvar for dit budget. Der er ingen konflikt mellem produktion af materiale og valg af medier – begge dele kan håndteres af Tre Kronor Media. Vi kalder det kommerciel kreativitet. Det handler om at udvikle din forretning. Det er uvæsentligt hvilken kanal eller hvilke koncept der skaber resultaterne. Kun at de gør det.

Når vi modtager det fulde ansvar, bliver det et spørgsmål om at nå frem til de bedste foranstaltninger til at skabe de resultater, vores kunder ønsker at opnå. Vi skaber kreativitet gennem innovation og proaktivitet. Vi har erfaringen, evnerne og viljen til at tænke i nye baner.

Kontakt

Henrik von Bahr
+46 76 337 49 66

Gammel Mønt 2
1117 København K

 
Twentyfive & Thirty

Twentyfive & Thirty

 

Twentyfive & Thirty

twentyfiveandthirty.com/

Vi er verdens mindste globale kreative bureau uden fast adresse eller faste arbejdstider. Det betyder, at vores kontor kan
være på Bali så vel som i Vietnam, Dubai, Montreal eller København. På den måde kan vi arbejde intensivt i perioder, hvor der er behov og ellers bruge vores tid på andet end arbejde. Det synes vi nemlig er vigtigt. Det holder vores passion, nysgerrighed og kreativitet i gang, hvilket smitter af på vores kreative arbejde.

Hos Twentyfive & Thirty udvikler vi brands og forretninger gennem kreative løsninger.

Kontakt

+45 60 80 30 60
 
Umwelt

Umwelt

 

Umwelt

www.umwelt.dk

Kommerciel kreativitet

Umwelt er det mest vindende bureau ved den årlige Advertising Effectiveness Award. I alt er det blevet til 7 priser i de 12 år, prisen har været uddelt i Danmark. Fire gange er det blevet til førsteprisen, og dermed står Umwelt som den absolutte vinder hver tredje gang – og som det mest vindende bureau samlet set. Fælles for vores prisbelønnede cases er, at de alle bygger på stærke, kreative koncepter eksekveret med kant og enkle, klare budskaber.

Hvad gør vi anderledes?

Umwelt adskiller sig fra andre reklamebureauer ved at arbejde integreret med strategisk konceptudvikling og integreret marketing. I vores arbejde med kunderne fokuserer vi på konkret at ”bevisføre” kundernes løfte – frem for blot at postulere det.

Spidskompetence

Umwelts spidskompetence er strategisk konceptudvikling og integreret marketing.

Digitalt

Umwelt købte i sensommeren 2012 det digtitale bureau FONQI A/S for at styrke og udvikle husets digitale kompetencer. Således er vi nu leveringsdygtige i alle facetter af et digitalt projekt – lige fra analyse og konceptudvikling til programmering og evaluering af den endelig løsning. Umwelt har gennemført over 400 digitale projekter, der tæller blandt andet firma-, produkt- og kampagnesites, web- og mobilapplikationer, e-handelsløsninger, bannerkampagner mv. Vores specialiserede digitale konsulenter arbejder tæt sammen med husets øvrige konsulenter for at sikre, at enhver løsning er i tråd med afsenders strategiske sigte, men også realiserbart inden for de givne rammer.

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 31 71 00 02

Store Kongensgade 66
1264 København K

 
Uncle Grey

Uncle Grey

 

Uncle Grey

unclegrey.dk/

At thirty people, you could call us kind of small. Or, as 2010 Danish agency of the year, you’d be okay calling us pretty big.  Um, we actually just want you to call us. See, we have a need to translate your needs into astonishing creative ideas. Our output covers marketing strategies and advertising of every kind, events, and the type of mind-blowing interactive solutions usually created by people that don’t get outside all that much.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Rolf Bach Christensen
+45 70 27 11 00

Hack Kampmanns Plads 1, 2 tv.
8000 Aarhus C

 
Vizeum Danmark

Vizeum Danmark

 

Vizeum Danmark

www.vizeum.dk/

Vizeum er et anderledes mediebureau! Med udgangspunkt i den stigende digitalisering udfordrer vi den klassiske mediebureau tankegang. Vi arbejder med interaktionen mellem mennesker og brands – online så vel som offline, vi klarlægger hvordan mennesker motiveres til at skabe brands. Vi tager en bredere synsvinkel, der går udover ”det årlige flowchart” og flytter fokus til interaktion og engagement i kundens brandudvikling. Kort sagt er kernen i vores ydelse mennesket og vores verden digitalt. Her skabes vores målbare og strategisk funderede løsninger i både nye og klassiske mediekanaler. 

Se eksempler på cases her

Kontakt

+45 77 66 33 00

Overgaden neden Vandet 7, 3. sal, 1414 København

 
We Love People

We Love People

 

We Love People

www.welovepeople.dk

Vision: Vi vil gøre bæredygtig vækst til en god forretning. Mission: Vi vil gøre målgrupper til medvirkende. Med tung analyse, medieindsigt og usædvanlig kommunikation skaber vi nye veje til at gøre målgrupper til medvirkende.

Kontakt

+45 36 93 89 00

Vester Farimagsgade 41, 4. sal, 1606 København V

 
Wibroe, Duckert & Partners

Wibroe, Duckert & Partners

 

Wibroe, Duckert & Partners

www.wdp.dk

Wibroe, Duckert & Partners har for nylig fusioneret med DialoguePeople, NetPeople og SocialPeople for at skabe fremtidens bureau, hvor kunderne stiller endnu større krav til kreativitet, indhold, forretningstilgang og forståelse for teknologi.

Der er tale om en fusion mellem de seneste 30 års mest succesfulde kreative reklamebureau og en række specialistbureauer med digitalt og teknologisk afsæt, der alene i 2012 har sat sine aftryk med bl.a. Cannes Lions nominering, som vinder af Creative Circle, DIA, Lovie Award mv. 

Wibroe, Duckert & Partners er en del af full-service konceptet PeopleGroup, som desuden består af: ArtPeople, RelationsPeople, RetailPeople, WeLovePeople og Radio24Syv.

 

Eksempler på Wibroe, Duckert & Partners arbejde

Kontakt

CEO Heidi Skovhus
+45 22 65 53 42

Grønningen 1
1270 København K

 
Winther's

Winther's

 

Winther's

winthers.dk/

Vi bilder os ikke ind at vi er klogere end dig. Reklamefolk der kan finde de vises sten på fem minutter, burde arbejde i Vatikanet. Det er dig, der er eksperten på dit marked og de særlige mekanismer på netop dit felt. Vi er til gengæld eksperter i at trimme dine kampagner og servere budskaberne, så dine kunder lytter og involverer sig.

Kontakt

+45 33 13 60 13

Bremerholm 1, 1069 København K

 
Wonderfuel Agency

Wonderfuel Agency

 

Wonderfuel Agency

www.wonderfuel.dk/

Wonderfuel udspringer af Wowern Reklamebureau, der har haft en markant position indenfor dansk detailhandelsmarkedsføring siden 1992. Teamet består i dag af en skønsom blanding af garvede kræfter og friskt blod. Vi er pt. 9 dedikerede medarbejdere, samlet i et uformelt og uhøjtideligt arbejdsfællesskab, hvor lysten til at skabe kreativ og effektiv reklame er drivkraften.

Bureauet ledes og ejes af administrerende direktør Anne Vagner, kreativ direktør Flemming Bitsch Jensen og kontaktdirektør Steen Wowern.

Vi residerer i en gammel bevaringsværdig fabrikshal med højt til loftet. Domicilet, der tidligere husede en grammofonpladefabrik, er i sig selv et besøg værd!

Se eksempler på cases her

Kontakt

Anne Vagner
+45 40 28 08 00

Bispevej 4A, 2400 København NV

 
Yellow Advertising

Yellow Advertising

 

Yellow Advertising

www.yellow.dk/

Yellow sætter ansigt på den langtidsholdbare markedsposition. Vores erfaringer i detailhandlen betyder, at vi evner og forstår at eksekvere positionen, så den ikke kun gavner på sigt, men også skubber varer over disken her og nu.

Kontakt

+45 33 32 99 34

Vognmagergade 7, 1120 København K

 
ZenithOptimedia

ZenithOptimedia

 

ZenithOptimedia

www.zenithoptimedia.dk/

ZenithOptimedia’s målsætning er, at sikre at vores kunder får et bedre afkast af deres medieinvestering end deres konkurrenter. Dette sker via vores 5 fokusområder; 1) Fastsættelse af den optimale medieinvestering 2) Fokus på kampagne- og salgsresultater 3) Forståelse af forbrugerens adfærd, samt hvordan der opbygges stærke relationer mellem forbrugeren og kundens brand 4) Øge marketing produktiviteten 5) Evaluering af alle kampagne- og marketinginvesteringer for derved at opnå den maksimal ROI.

Se eksempler på cases her

Kontakt

Karin Gøtze
+45 26 85 84 49

Landemærket 10, 3. sal, 1119 København K