Ferieloven – København

Tid

Onsdag d. 29. november kl. 9:00 - 12:30, 2017

Sted

Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
 

Der arbejdes i disse dage med en omfattende ændring af ferieloven, og den nye ferielov forventes at blive fremlagt og vedtaget i løbet af efteråret 2017.

Den nye ferielov vil helt grundlæggende gøre op med det vi i dag kender om optjeningsår, der er forskudt i forhold til ferieåret, idet der fremadrettet vil være samtidighedsferie med alt, hvad det indebærer af ændringer, både af praktisk og økonomisk karakter. Den nye ferielov vil også tage særligt stilling til overgangsordning fra de nuværende regler.

Vi inviterer derfor alle vores medlemmer til at komme og høre mere om, hvad den nye ferielov indebærer af ændringer, og hvad I særligt skal være opmærksomme på, også i forhold til overgangen fra de nuværende regler til den nye ferielov.

Der tages forbehold for, at kurset kan blive rykket, såfremt lovforslaget ikke måtte blive fremsat som forventet.

Undervisere
Underdirektør Charlotte Vester, advokat Katja Holbech Mårtensen og chefkonsulent, advokat Dorte Enoksen, alle fra Dansk Erhverv.

Kurset er gratis for medlemmer af Kreativitet & Kommunikation og koster 990 kr. (ex moms) for ikke-medlemmer. Der er et no show-gebyr på 500 kr. (ex moms).

Tilmeldingsfrist: 24-11-2017
Afmeldingsfrist: 27-11-2017

Tilmelding sker hos Dansk Erhverv.