Effektive ledergrupper

Tid

Fredag d. 8. december kl. 8:30 - 10:00, 2017

Sted

Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
 
Fra siloer og solister til resultatskabende ledergrupper!

Accelererende kompleksitet og disruption gør det hver dag tydeligere at ledelse ikke er en solodisciplin, men noget organisationens medlemmer skaber sammen på kryds og tværs af formelle ledelsesrum. Ingen leder, afdeling eller organisation kan lykkes alene gennem deres egen indsats. Nyere forskning viser, at effektive ledergrupper er afgørende for stærk implementering af beslutninger, styrkelse af tværgående samarbejder og for at øge produktiviteten på vores arbejdspladser (2015).

Program

Velkommen
v/Jesper Juul-Jensen, Dansk Erhverv.

Introduktion til forskningsbaseret model for udvikling af resultatskabende ledergrupper
v/Claus Elmholdt, faglig direktør og partner og Rasmus Thy Grøn, chefkonsulent og ansvarlig for forretningsområdet ledergruppeudvikling, LEAD.

Fra siloer og solister til effektive ledergrupper i praksis
Hvorfor skal vi lykkes med udvikling af effektive ledergrupper og samarbejde på tværs? Hvorfor er det svært? Hvad skal der til i praksis?
v/koncerndirektør Jens Aaløse, TDC.

Hvad får du med hjem
Nyeste forskningsbaserede viden om udvikling af resultatskabende ledergrupper, samlet i en praktisk anvendelig model til assessment og udvikling af ledergrupper. Alt sammen præsenteret i et let forståeligt sprog og med konkrete praktiske eksempler. Her er direkte praktisk anvendelig inspiration og konkrete redskaber til udvikling af din egen og din organisations ledergrupper.

Kurset er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 550 kr. (ex moms). Der er et no show-gebyr på 500 kr. (ex moms).

Tilmeldingsfrist: 01-12-2017
Afmeldingsfrist: 06-12-2017

Tilmelding sker hos Dansk Erhverv.